Äntligen vanlig vardag igen!

 
 
 
Lija pyntade sig med klistermärken i söndags, tokfian!
 
Efter en vecka med sjukdomar så var barnen åter tillbaka på dagis idag och Wills första dag på storbarnsavdelningen. Det har nog aldrig varit så enkelt att lämna honom som idag. Överlycklig över att få hänga med sina gamla kompisar. Det känns jättebra!
 
Liiw är mest bara glad. Brassar runt i sin gåstol, går och står i soffan och är nyfiken på världen. Underbara unge! Vädigt lycklig, sprattlig, livlig, högljudd och härlig.
 
Dagarna går och Lijas fyraårsdag närmar sig med stormsteg. Önskelistan blir bara längre och längre, inga dyrgripar men en del andra svårlösta uppdrag har jag fått. Som till exempel en nalle som ser ut som ett bananskal? Knäck den om ni kan;)
 

 
Sötaste lilla rompen:)
 


Stå,stå, stå och rafsa bland mammas grejer är just nu grejen. Och att ramla.
 

 
Lördagsshopping på Willys tog på krafterna;)
 
 
 
 

Magsjuka - djävulens påfund :/

 
 
 
Sedan i tisdags har magsjukan härjat i vår lilla familj. Lija och Will har varit de som drabbats. Fy fasiken det finns verkligen inget värre, jag hatar det. Nu har de äntligen vänt och Lilla Liiw och jag och N har klarat oss, peppar peppar!
 
Liiw säger mamma nu, brassar runt i sin gåstol, sträcker upp armarna och gastar mamamamamamama:) Sött så man fäller en tår och jag är extra stolt för de andra två har nämligen sagt pappa först.
 
 
Will gillar att pappa skaffat ett till garage med "snickeboa" .
 
 
Underbaraste lilla yrvädret<3
 
 
BusLiiw. Det bästa som finns för tillfället är att häva sig upp och ner i loftsängen.
 
 
Höstpremiär för gympan i måndags. Det var en nöjd tjej som skuttade hem efteråt.
 
 
N är förtvivlad över att Will ännu inte får börja träna hocket. Så han drillar honom med skydd och grejer hemma.
 
 
 
 
 

Regn, regn regn

 
 
 
" Mamma, kan vi gå ut en liten stund? " Lija tidigare idag iklädd mina stövlar och Liiw solhatt.
 
Regnet fortsätter att ösa ner så vi tog en tur till simhallen. Det gör vi ofta på helgerna och nu är det så kul för att Liiw också kan vara med och bada. Hon är extremt badtokig och badar lika länge som de andra och stormtrivs.
 
Idag lärde sig Will att ta sig fram på djupt vatten med armpuffar, lycka!
 
Bubblat, badat och myst innebar extremt trötta och nöjda barn ikväll så nu ska vi se en rulle eller två, lördag när den är som bäst numer:)
 

RSS 2.0