Jag som tvåmånadersbebis:)



Lilla jag lika gammal som Liiw är nu. Jag kan nog skönja vissa likheter, framförallt den mörka kalufsen så då vet ni vart den kommer ifrån:) Vad tycker ni? Är vi lika?



Jag, min mor och min, tyvärr alldeles för tidigt bortgångne far Dennis.


Ja vad händer här, en hel del....



Liiw ligger gärna på Lijas mage och tränar.

Liiw har ju dragits länge med förkylning, som alla vi andra, men igår morse blev hon hastigt sämre. Rosslig, hostig och värst av allt snabbandad. Vi tog beslutet att direkt åka in till barnakuten på Akademiska trots att sjuksköterskan på 1177 tyckte vi skulle ringa BVC ???? Med en tvåmånaders bebis med andningsproblem? Märkligt....

Nåja, väl där så visade det sig vara rätt beslut och vi blev väldigt väl omhändertagna. Små barn som Liiw ska ha en andningsfrekvens på mellan 20-30, Liiw hade det dubbla när vi kom in. Dock syresatte hon sig bra som tur var. Så hon fick inhalera cirka var tionde minut hela dagen igår och till slut släppte rosslet och andningen lugnade ner sig och de vågade släppa hem oss. Väldigt skönt att hon piggnade till och att vi slapp bli inlagda. Lilla Skruttan.

Ja så det var en ganska tuff dag på sjukhuset men en dålig tvåmånaders, en obstinat tvååring och så Lija då som i och för sig är väldigt duktig och finner sig i det mesta.

Natten var bra och hon sov gott tack vare inhalationerna. Just nu sover hon men nu är frågan om vi ska åka in igen då jag tycker att hon har rosslat till sig och andas häftigare.

De misstänker RSvirus men igår så var snabbproverna helt slut(kostnadsfråga?). Jag tror nog också att det kan vara det. Vi får avvakta lite och se. Slitigt och jobbigt är det med sjuka barn, jag känner mig som ett vrak efter flera veckors vabbande och sjuka barn. Men bara pluttisarna blir friska så<3<3<3



Vår största fina tjej.

Mormor & Storkusinbesök



Mormor och kusinen Janina var och hälsade på oss för ett par helger sedan. Barnen hade verkligen hur kul som helst tillsammans och mormorbesök är ALLTID uppskattat.



Will med mormor.


Ooooooj.....



Överraskning på hotellrummet när vi checkade in.

.... vad längesen det var jag bloggade. Sjukdomar, sjukdomar och återigen sjukdomar har upptagit all min tid. Alldeles hopplöst har det varit och det har bara gått runt runt. Jag är inne på vecka fyra, vecka två med bihåleinflammation. Tyvärr kan jag ju inte äta antibiotika när jag ammar så det blir långdraget. Barnen har turats om och varit hemma sjuka. Segt som sjutton! Men det som inte dödar härdar, visst? ;)

För övrigt så mår vi alla bra! I helgen bodde vi på hotell i den egna staden, Rica Talk i Älvsjö, Alfonshotellet. Will, som är Alfonstokig, fick det i tvåårspresent av oss och farmor och farfar.

Ja det var ju en given succè både för stora och små och jag kan varmt rekommendera Rica, vi har tidigare bott på ett annat av deras hotell. Allt var med Alfonstema och allt var väldigt genomtänkt. Alfonsteater, Alfonspresenter, Alfonsdisco, ja you name it!

Jag tänkte bara slänga upp ett gäng bilder nu sedan får jag sakta men säkert göra en grundligare recap på vad som hänt i våra liv de senaste veckorna vid tillfälle. Nu ska vi satsa på att bli friska så att vi orkar fira påsk.



Will chillar för ovanlighetens skull.



Barndrinkar i baren ingick.



Ja Will han röjde ju på som vanligt den lilla raringen;)



Lilla Liiwan var såklart också med !



Eeh, full fart var det ja...



Will hittade ett hål i golvet och där bodde det minsann en krokodil. Det bor även krokodiler i gatubrunnar och hemma i badkaret, allt enligt Will och Lija hakar på:)





RSS 2.0