Babydollarna rullar...



Lijas första par "riktiga" skor. Tofflorna från Bobux är ju mer hemmatofflor.



Igår kom Lijas skor ifrån Brandos som jag beställde förra veckan. Det blev ett par klassiker, Adidas Original Superstar Crib 299:-. Jag provade samma modell men en annan färgställning när vi var inne i stan sist och de sitter riktigt bra på foten vilket är det viktigaste. Hela skon är i mjukaste skinn och med en ergonomisk fotsula inuti. Undersulan är mjuk och med antihalk. Jag tog storlek 19 och de sitter perfekt. Hon kan förhoppningsvis ha dom till hösten med. Jag är väldigt nöjd!
Var först inne på ett par rosa/vita Puma men de var hårda, satt inte alls bra på foten och var inte formsydda på samma vis.

Jag skickade N till PoP i Fältöversten på lunchen för att köpa en solhatt till Lija som var så fiffig med en knapp så att man kan knäppa upp skärmen på den. Han hittade ett par fina sommarbyxor till henne som han tyckte hon ska ha. Kul när han väljer något också. Materialet är bomull/lin så de blir härligt svala på sommaren plus att de inte skrynklar lika lätt då som ren lin. Smart med knappar nertill på benen så att de kan bli trekvartsbyxor eller shorts. Perfekt att man då också kan ta en storlek större att växa i då längden kan regleras.





Fin denimlook på byxorna 225:-. Hatten är blå/vit randig och kostar 145:-. Det finns en matchande klänning till den som jag är sugen på...

Kommentarer
Postat av: Anette

Åh, skorna är ju för ljuvliga!

2009-04-30 @ 19:03:50
URL: http://nettansliv.blogg.se/
Postat av: Linda

åhhh vad fiina saker. älskar skorna!!!!

ja skandia har inte gjort så bra intryck på oss hittills...

ha en härlig helg!

2009-05-01 @ 09:37:14
URL: http://familyspace.blogg.se.
Postat av: Crazyangel [mamma tll Milton]

Fina skor :)



Tänkte berätta att du vunnit designen på min blogg;) Om du malar mig dina inloggningsupg. samt vad du vill ha för text med i headern sk ajag lägga upp den. Lite beroende på väderet och kvällsakiviter, kanske det dröjer någon dag.

2009-05-01 @ 17:37:06
URL: http://crazyangel.blogg.se/
Postat av: Crazyangel [mamma tll Milton]

Det är helt okey :)

2009-05-01 @ 19:27:07
URL: http://crazyangel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0