Lijas första roadtrip



Lunchpaus på MAX i Nyköping.



Efter MAX så somnade jag så skönt.

       

Hon var väldigt fascinerad av ballongen...

Hemresan gick strålande då Lija sov i stort sett hela vägen. Jag väckte henne ungefär halvvägs så hon fick komma ut och sträcka på sig, äta och blöjbyte. Hon satt med oss när vi käkade lunch och spanade på folk. Skönt att hon sov så vi kunde köra på i ett sträck. Det gjorde att vi var hemma i skaplig tid. Vi stannade till på IKEA Barkarby på hemvägen och handlade lite smått och gott, bland annat stänger till garderoberna och en stång till vår hallösning. Så nu har Lija en egen stång för jackor och ytterkläder med galgar på barnvänlig höjd. Så sött så! IKEA är en riktig höjdare tycker hon, skrattar och flinar åt ALLA när hon hänger i selen. Det var flera som kommenterade det och sa "Vilken glad bebis" bland annat. Charmtrollet vårt!

Tillbaka till helgen då. Vi kom ner strax innan två till deras stuga som låg en liten, liten bit ifrån sjön Roxen utanför Linköping. Supermysigt litet torp, primitivt och lite att fixa med precis som det ska vara med små torp. Vi grillade, fikade och hade det bra i det helt otroliga sommarvädret. Tjejerna lekte på madrass i skuggan på trädäcket. Jätteduktiga var dom och de verkade ha kul.
Tjejerna stupade ungefär samtidigt på kvällen och sov hela natten båda två, jätenöjda och tillfredsställda. Vi var lite oroliga att de skulle väcka varandra om vartannat men de var så trötta så efter en heldag ute i friska luften.

På söndagen var det inte riktigt lika fint väder så vi stack iväg till en gammal  ruin i närheten. Vi strosade runt där en stund innan vi började kryssa hemåt.

Det var så kul att sticka iväg spontant och träffa goda vänner, vara ute i det härliga vädret och äta gott. Så nu har Lija klarat av sin första roadtrip! Med bravur dessutom.



Christoffer och Nicklas funderar på om dom ska måla....eller inte.

       

Hjortfamilj som Christoffer sa, utanför deras stuga. Lija snusar i friska luften vid vattnet.









Premiärdopp för N. Smart det när man precis varit sjuk...



Anki och Cindra i solskenet.



Christoffer atr igen sig lite innan han ska skuffa vagnen upp för backen.





N knuffar uppför backen, vi tjejer körde ju nerför!





Trafikstockning!



       







Grabbarna funderar...







       









Lunchpaus




Kommentarer
Postat av: emma - mamma till meja

ser ut som en härlig helg!

2009-04-27 @ 12:08:59
URL: http://emmaoskrutten.blogg.se/
Postat av: Anette

Så härligt med roadtrip till "mina" trakter :)

Hoppas ni fått en bra start på veckan!

2009-04-27 @ 12:20:58
URL: http://nettansliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0