Liten tröttis





Lija sittränar med ett hav av kuddar runtom sig. Hon sitter själv nu men tippar ibland åt sidorna så jag vågar inte lämna henne utan något mjukt runtomkring. Hon orkar sitta ett tag och leka med sina prylar.

Det har varit fullt upp hela eftermiddagen och kvällen. Nu har liten precis slocknat och vi har sjunkit ner i soffan. Hon blir så trött utav simningen plus massa bus och stimulans av både mamma och pappa.
Vi har lagat mat, thaiinspirerad kycklingwok med ris blir det snart. Vi har kokat kycklingen i buljong och en citron, sedan på med thaikryddor och massa vitlök så blir det en sås utav de. Den slår vi på de wokade, färska grönsakerna och kycklingen sedan. Till det blir det ris och en vinegrättesallad med tomater och selleri. Gott gott!

Vi har klippt Lijas hår litegranna också, så att det skulle bli jämnt. Som ni ser på bilderna så hade hon massa strån mitt uppe på huvudet som var cirka en decimeter långa som hon har haft sedan födseln. Det andra har hon skavt av. Så det klippte vi av och sparade. Jag ska sätta in det i hennes bok som ett minne. Håret växer som bara den på henne och det som kommer nu syns knappt för att det är så ljust.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0