Påskdagen



Fin påskgrupp och massor av godis från Lijas farmor och farfar. Påskgruppen var helt i vår smak, som alltid när svärmor väljer, med murgröna och citrongula penseér. Samma färg på penseèrna som vi köpte själva till balkongen så hon vet vad vi gillar.

Solen
fortsätter att skina även idag så det passar bra med en utflykt till landet och hälsa på Lijas mormor och gammelmormor. Även mina småbröder kommer dit och äter lite påskmat. Jag gjorde en paj med köttfärs och paprika på rester igår kväll som vi ska ha med oss.
Vår påskafton var supermysig med Robinson och godsaker framför tv:n. Lija förstod att mamma och pappa behövde lite egen mystid och somnade strax innan Robinson började. Skönt att få vara bara vi två en stund, det behöver man. Men när klockan närmade sig elva så hade jag sådan Lijaabstinens så då var det mysigt att krypa ner bredvid hjärtat och snusa bebis.
Nu sover hon sin lilla korta förmiddagsnap så vi ska pasa på att göra oss iordning så att vi kommer iväg sedan. Ska även stanna och handla i Enköping.



Lijas stora påskägg innehöll fina kläder från farmor och farfar. De ska bara bytas till storlek 80 till vår lilla knubbsäl.





Liten påskhare med stort bidrag till en babyvakt som är ett måste nu när vi vill sitta på balkongen och Lija sover på övervåningen.



Lija i pyjamas med passande text....




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0