Status

Hjärtat är inte alls pigg. Hon bara hostar och snörvlar och är allmänt hängig och allmänpåverkad. Hon kan inte sova heller, är bara ledsen och vaknar hela tiden utav att hon måste hosta. Stackars liten, uff, det gör ont i mammahjärtat att se henne må så dåligt. Hon äter iallafall så hon får i sig näring och vätska. Nu sover hon bredvid mig i soffan och jag hoppas, hoppas att hon kan sova en stund nu.

Jag pratade med en sköterska på BVC tidigare då jag skulle ändra vår tid för sexmånaderskontrollen. Jag passade på att fråga henne lite. Hon sa att vi skulle ge det dagen och morgondagen, har hon fortfarande feber imorgon kväll så tyckte hon att vi skulle uppsöka läkare. Så hoppas att det ger sig och att hon blir pigg igen. Jag märker ju att hon har feber men jag vet inte exakt hur hög för vi äger ingen termometer, det måste införskaffas. Men jag vill inte ta med henne ut för det orkar hon verkligen inte. Jag har givit henne alvedon igen så får vi se. Man märker ju på allmäntillståndet också ifall det försämras.

Jag fick hem dreggelscarvesen idag som jag beställde, det passar bra nu för det går åt en del när det snoras och hostas. Sprang in en sväng på Lindex igår som hastigast. Hittade en del fint bland annat den snygga blusen som passar perfekt till hennes nya, smala PoP jeans.



Riktigt fin jeansblus, vit och blårandig, FIX 129:-.



Vit, hålmönstrad body 59,50:- och leggings från FIX 79,50:-. De blir fina till sandaler och tunika så småningom. Ett tvåpack strumpor fick följa med hem för de där strumporna har en tendens att försvinna hela tiden.



Dreggelscarves tre för 100 kronor här.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0