Mysigt Långfredagsfika



Lija ger Gammelfarmor Märta en dregglig påskpuss.

Ojoj vad duktig N har varit. Han har storstädat hela balkongen på baksidan. Dammsugit, skurat och torkat överallt. Jättefräscht blev det nu fattas bara nya möbler och en drös med skugganpassade växter. Lija har vart med och kollat när vi grejat. Hon körde fram till balkongdörren med sin gåstol och stod där och spanade.
Vi har precis kommit hem ifrån Lijas gammelfarmor Märta. Vi köpte med oss Napoleonbakelser och en påskpelargon och fikade och pratade. Lija var så glad och visade gammelfarmor sina färdigheter i " rullning " på mattan. Hon gav också gammelfarmor en härligt, blöt påskpuss.

Nu slappar vi i soffan medan Lija tar en väldigt sen eftermiddagsnap men det är inte så mycket att göra när hon är så trött som hon var nu. Istället blir hon förhoppningsvis på ett strålande humör till kvällen även om det lär bli en sen läggning. Jag ska surfa runt lite medans N spelar X Box.







Vi hjälpte gammelfarmor att få fram lite påsksaker, bland annat dessa söta små påskkycklingar som hon har haft på samma plats varje påsk.

Kommentarer
Postat av: Annika

Hoppas ni får en mysig och fin påsk! Själva så drar vi ut till stugan igen å donar. Gud så härligt väder! Ha det fint! kramar från oss till er

2009-04-11 @ 14:29:53
URL: http://mrsbelestam.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0