Vår lilla vegetarian



Lördagsfin i strumpbyxor med volanger på rumpan från PoP och klänning från Nanoou, Bobux på fossingarna.

Lördagen har varit hemmadag alla tre med bus och gos. Vi var bara ut en sväng och handlade lite, visade N skorna jag beställt till Lija, de rosa/vita från Puma. Strosade bara runt lite i centrum på de få affärer som finns, handlade på Ica sedan gick vi hem . Lija var trött och det var lunchtid för henne. Vi hoppade över promenaden för det har faktiskt varit riktigt kallt här idag, inga sköna vindar direkt. Idag bjöds det på kalv och grönsaker till lilla skrutten och det resulterade i en hel del grimaser och kväljningar. Jag får nöta på med det helt enkelt, till slut så. Paradisdesserten däremot slukar hon glatt.

Lija sussar nu, somnade åtta ikväll igen. Hoppas den trevliga vanan håller i sig ett tag. Tänk när hon var nyfödd och kunde vara vaken till fem på morgonen. Hur orkade hon och den stora frågan är hur orkade vi? Tur att det är ett minne blott och att hon nu kan skilja på dag och natt. Det underlättar en hel del...
Eftermiddagen och kvällen har ägnats åt storstädning av båda våningsplanen. Lija och jag har sorterat kläder och packat ner det som ska sparas som hon har vuxit ur. Vi får väl se ifall vi får någon användning utav små baby tjejkläder någon mer gång....Hoppas!

Vi har spelat in Robinson som vi ska titta på nu. Skönt att slippa all reklam som tar upp halva programtiden.



Happy baby!



Sötaste volangprydda "rompen".



Till kalvpurèn serverades något så kulinariskt som vatten.


Kommentarer
Postat av: Matilda - mercedes mamma

Ja jag älskar deras härliga stil, och färgerna är ju bara så underbart mjuka och stilrena :)

la precis till din blogg på bloglovin , ska bli kul att följa denna bloggen ^^

2009-04-18 @ 22:06:32
URL: http://majbebis08.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0