Vintern ut - Våren in



Lija i bilen på väg till mormor och gammelmormor.

En heldag på landet gör verkligen gott för både kropp och själ. Vilken underbar dag vi har haft och Lija har stormnjutit. Vi har varit ute i friska luften oavbrutet från i förmiddags ända tills ikväll. N har hjälpt min mormor i hennes stora trädgård med våruppfräschning såsom krattning, klippt ner växter och rensat och fixat. Vi har tagit fram utemöblerna, torkat av dom och gjort fint. Lija har hängt med mig i selen och kikat hela dagen. Hon har sovit ute i trädgården under jasminbusken efter att vi varit på ett flertal promenader med mormors hundar.
Vi avslutade dagen med påskmiddag med allt som hör till och efter det somnade Lija som en stock i bilen. Efter en heldag på landet så blev det ett långbad med bus och simning i badkaret med pappa N och efter det så sover hon som en prinsessa uppe i sängen.

Hon har varit så nöjd hela dagen och bara flinat och spejat och varit helt tillfreds. Inte sagt ett pip förutom prat och glädjeskrik. Hon tycker att det är jättespännande med alla hundar som springer omkring och skäller och busar. Hon har även hälsat på mormors två hästar som hon stirrade bra länge på och sedan klappade på mulen.
En perfekt dag som avslutas på bästa sätt med påskmust och godis i soffan bara vi vuxna. Vi är så avslagna av all lantluft så att vi inte orkar mer än att slötitta på Bingolotto trots att vi inte ens har någon lott!



Sussar sött under jasminbusken.



Stallet som badar i solsken.



Lijas gammelmormors hus.



N krattar.



Mys hos pappa N när han tar en välbehövlig paus.



Såååå skönt att vila sig i bilen efter en utmattande utedag i vårsolen.

Kommentarer
Postat av: Annika

Du..Nicke verkar ha handlag för trädgårdsarbete. Välkomna till vår stuga, ta med krattan...Haha

2009-04-13 @ 18:53:17
URL: http://mrsbelestam.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0