Lija 11 månader



Knasungen när vi var i stan förra veckan. Trycker tungan och näsan emot locket.

Idag blir lilla myran elva månader, bara en månad kvar till det stundande ettårskalaset. Vad roligt det ska bli att köpa presenter, tårta och blåsa upp ballonger. För visst är den första födelsedagen speciell, inte minst för mamma och pappa som minns tillbaka ett år till den dagen du kom till världen.

Dagen startade tidigt med en snorig och täppt skrutt. Men pigg och glad för övrigt. Vi tog en morgonpromenad och gick förbi veterinären och köpte specialfoder till Mojjen. Dyrt kalas, 160 kronor för 12 små påsar à 100 gram. Jaja, endast det bästa är gott nog. Fick även recept på en annan medicin som är kräkningshämmande. Så nu ska han både ha flytande medicin varje dag, samt tabletter och fiskolja. Detta ska ges tre gånger om dagen, stackarn!

Efter promenixen var det dags för en viktkoll på BVC. Nu ökar hon på sig som bara den igen och har gått upp drygt 600 gram på knappt tre veckor. Så nu är tiokilosgränsen spräckt.  Så skönt! Vår lilla knubbsäl...

Vi var hem och käkade lunch sedan beslutade jag mig för att vi skulle gå förbi öppna förskolan en stund men då vi kom dit var det stängt på grund av vattenskada! Typiskt, det kan ju ta tid att ordna till...

Torsdagen och det efterlängtade ultraljudet närmar sig med stormsteg. Vad roligt det ska bli! Det är både lite nervöst och pirrigt. Tänk ifall vi får veta vad det är för en liten krabat som gömmer sig därinne. Det är lite av en milstolpe i graviditeten också, snart har vi kommit halvvägs.



Specialfoder till Mojjen och Dr Baddakyss fiskolja.

Kommentarer
Postat av: emma - mamma till meja

Grattis Lija :)



Ni vill alltså veta om det är en tjej eller kille? Spännande. Kollade ni det med Lija med?

2009-10-05 @ 15:38:44
URL: http://emmaoskrutten.blogg.se/
Postat av: diana ♥

Grattis Lija!! =) mysig blogg!! Kolla gärna in min! Har tävlingar som jag tror skulle passa dig! =) Kram

2009-10-05 @ 23:38:05
URL: http://dianasblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0