Toppendag att vara mamma på!



Busloppan med pappa N ikväll när han kom från tåget.

Vilken superdag det har varit, mycket tack var det underbara vädret. Vi gav oss ut direkt imorse när vi var klara och njöt av solen.
Morgonen flöt på extremt bra för en gångs skull. Flöt på bra innebär: Lija åt frukost på mindre än en timme, Will sov en liten lur medans jag och Lija klädde oss och fixade, jag hann diska undan, plocka tvätt och sätta igång både tvättmaskin och diskmaskin medans Lija lekte på sitt lekrum och Will sov. Allt detta var gjort innan klockan tio - det tar sig!

Väl ute så gick vi en lång promenad, vi köpte glass, Piggelin som Lija älskar och åt i solskenet. Ja en ganska perfekt dag att vara mammaledig med guldklumparna helt enkelt.

Men lyckan när pappa kommer hem slår nog både glass och solsken. Hon blir helt galen och kan knappt kontrollera glädjen och rusar mot honom medans hon skriker som tokig. Pappa får en stor bamsekram och sedan släpper hon honom inte ur sikte förrän hon slår igen sina blå för dagen, pappas flicka det där.

Will har inte alls lika mycket magknip längre tack och lov för alla parter. Nu är han mycket mer nöjd och tillfreds och klarar av att roa sig själv iallafall några minuter emellanåt.





Busig tjej som jagar och drar katten i svansen.



Craaaazy!!!



Gosar med världens bästa barnkatt Mojjen. Fast oftast jagar hon dom och drar dom i svansen och försöker bära dom....



Läggdags, nattlinnet är på och tänderna ska borstas. Jag tycker det är så sött med det långa nattlinnet som nästan går ända ner till fossingarna.


Kommentarer
Postat av: Ida

Nyrakad fassa;) Vad mysigt ni verkar ha det, man längtar ännu mer efter bebisen när man ser hur härliga dom blir:)

2010-04-28 @ 06:33:22
Postat av: Emma

Japp - han resonerar som så att han hellre spenderar tio minuter med barnen på morgonen än fixar frillan;)

2010-04-28 @ 22:13:52
URL: http://livetmedlija.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0