Freeeedag:)

 
 
 
Riktig liten busa som rafsar i alla lådor, skåp och hyllor.
 

Fredagar är alltid mysigt på något vis även om jag för tillfället inte jobbar och officiellt tar helg, Men det är så härligt att ha en hel helg framför sig och umgås allihopa utan stress. 
 
Idag har det regnat precis hela dagen så Liiw och jag har myst inne hela dagen. Sådana dagar är det extra skönt att bara ha en liten beppe hemma faktiskt. Riktig liten gladfis, alltid glad!
 
Idag fick Will vara hela förmiddagen på sin nya avdelning med en av sina "gamla" fröknar, lite inskolning. Det var en mycket nöjd kille som marscherade in där samtidigt som han högt mässade: "Hej å hå, ett o två! Haha, stormtrivs, sa inte ens hejdå - så skönt.
 
På eftermiddagen kom granntjejerna och ringde på och kollade på film och lekte innan middagen. Det var trötta pirater som la sig för en stund sedan.
 
 
Liten tjej som sitter själv sedan ett tag tillbaka:)
 

 
Will rattar lastbil i Mulle Meckparken för ett par veckor sedan. Rekommenderar den varmt om ni inte har varit där. Mysig gratisutflykt.
 

 
Invigde sittdelen för ett tag sedan, helt plötsligt blev åka vagn en trevlig upplevelse.
 


Jagar gäss på Bålstas äckligaste strand;)
 

 
Små händer och fötter, bland det goaste som finns.
 

 
En av alla udda lekar som sker här hemma. Lija lärde sig knyta för ett tag sedan och hon är precis som Alfons Åberg och knyter fast ALLT. Här sitter Will fastknuten med en tempelhatt (??) på huvudet.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0