Pyssel i väntans tider....



Dagens sysselsättning, halvt handikappad av foglossning med mera som jag är, målat bokstäver bland annat som jag ska sätta på barnens sovrumsdörr.

Nästa vecka väntas LillGiraffen anlända, vilken dag är svårt att säga men förhoppningsvis någon gång den veckan så det verkar bli en januariflicka. På måndag bär det iallafall av in till förlossningen tidigt på morgonen. Jag kommer då att vara i vecka 37+4, skulle vara ganska lagom om jag får bestämma;)

Jag har riktigt svår foglossning nu sedan en vecka tillbaka drygt. Att röra sig i sidled eller att fort komma framåt är en plåga. Sitta på golvet eller för länge på samma sätt dödar mig nästan. Att det kan göra så fruktansvärt ont hade jag aldrig kunnat föreställa mig. Usch och fy, nej nu kan jag verkligen tänka mig leverans av storken så jag slipper denna plåga tillsammans med de tidigare krämporna. '

När jag ser tillbaka på denna graviditet så kan jag sammanfatta det som den värsta hittills. Tre graviditeter tätt är INTE att rekommendera. Kroppen verkar inte riktigt orka med det. De tidigare två har varit en riktig räkmacka i jämförelse. Visst är det väl värt det men det har varit sjukt tufft. Nu behöver min kropp vila...

Jag tvättar babykläder, bäddar och boar. Himla mysigt men jag önskar att jag orkade mer. Vi är så nyfikna på vem hon är, vem hon är lik, blond som Will eller lite mörkare som Lija. Längtar!



En del av reafynden på PoP till Giraffen. Jag har genomgående köpt storlek 62 och 68 så nu hoppas jag att det som utlovat är en modell större bebis.



Superfin kofta till Will, något stor ännu i storlek 98 men snart så.

Kommentarer
Postat av: Anette

Kram! Hoppas besvären ger med sig lite...

2012-01-23 @ 22:46:15
URL: http://nettansliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0