Så var det officiellt semester!





Så kan vi också sälla oss till semesterfirarna. Skönt som bara den och den första veckan kommer att bli ganska soft med mycket hemmafix och bara vara, bada, umgås och ha det bra utan måsten.

Om ett par veckor bär det av till Öland och camping (med tre barn) på underbara Böda Sand. Lija ser fram emot det enormt mycket. På vägen ner stannar vi till en natt hos vänner i deras lantställe i Linköping. Mysigt!

Barnen fick alltså sommarlov idag och det var stort för Lija, första sommarlovet liksom;) Även om hon fullkomligen älskar sitt dagis så tror jag att det kommer att bli skönt att vara hemma med.



Mammas fina, alltid lika glada lilla Skrållis <3. Det bästa är när Lija och Will är i närheten, inget roar henne som dom.


Smultronpussar



Kanske har sommaren äntligen kommit? Eller så kommer den lagom tills vi ska till Öland, hoppas! Vi njuter iallafall och låtsas att det är sommar. Barnen vill mest vara ute vare sig vädret är bra eller dåligt och det försöker vi vara. Lija far fram på sin cykel och Will på sin trehjuling. Liiw åker tryggt och mer än gärna i selen på mammas mage. Smidigast och roligast så tydligen och mig gör det inget alls.

Hela helgen har farfar varit här och hjälp N med att bygga nya räcken på övervåningen, fint blir det nog när det är klart.

Liiw börjar mer och mer bli en liten människa och man ser mer och mer av hennes personlighet. Hon är väldigt "med", snackar med allt och alla, nyfiken och vaken och otroligt social. Mer av en Willpersonlighet än Lija än så länge. Det ska bli spännade att se vad lilla fröken blir för en liten person.


RSS 2.0