Kålmaskarna



Så här ser det ut ibland, oftast är de duktiga, hem ifrån dagis. Båda två ålar sig som maskar på backen och vill inte gå hem. Varför skynda sig hem när det är så roligt att vara ute?

I skrivande stund är N hos tandläkaren med Will. Vi får väl se hur det har gått, han är inte alls samarbetsvillig vid tandborstning. Napp har han ju också även om det mestadels är till natten men ibland hittar han på en hemma och ibland är jag svag och låter han ha den.

Liiw somnade precis efter en hel vaken förmiddag. Hennes vakenperioder är numer ganska långa men hon sover ett par timmar åt gången två gånger om dagen. Vaken tid består mestadels av att vi får turas om att bära henne och hon ska åka runt och speja på grejer. Som det är med sjuveckors bebisar helt enkelt:)



Will blir kungligt firad på dagis.

Liiw Elle Juni



Jag lyckades nästan fånga ett underbart leende.

Nu har vi spikat Liiws fullständiga namn som alltså blir Liiw Elle Juni. Elle uttalas utan e:et på slutet och var faktiskt tilltänkt som tilltalsnamn men eftersom att vårt efternamn är väldigt likt det så blev det för mycket rim. Liiw har funnits med i bilden ända sedan Lija föddes faktiskt. Just betydelsen liv passade väldigt bra nu. Som en del av er vet så har vägen fram till detta lilla Liiw varit ganska dramatisk ett par gånger.

Ge mig våååår!!!



Pärlhyacinter ifrån svärmor i de fina betongkrukorna.

Sablar vad kallt och rått det har varit i ett par dagar nu, usch. Hela denna vecka har bestått utav vabbande på både Lija och Will. Lija är tillbaka på dagis sedan igår men då var det Wills tur att få feber och hosta. Just nu sover han gott på en alvedon och jag hoppas att det ger med sig snart.

Liiw blev hela sex veckor igår, tiden går och hon börjar bli mer och mer med. Hon har börjat snacka lite och vi får svarsleenden, mest Lija som får men ett och ett annat bjuder hon oss också på.

Bvcbesök i tisdags och fröken ligger högt på kurvorna och väger numera 5500 gram.

Nu ska jag ta tag i fredagsstädningen innan småttingarna vaknar, för då har jag inte en chans att få undan någonting kan jag säga....



Mitt livselixir för att orka med de andra tre glädjoämnena:)

Mer kalasbilder



Massor av ballonger såklart!

Medans jag,Liiw och Will vilade middag så var Lija och N kalasfixare och snajdade iordning en supergod, glutenfri, biltårta bland annat. Hela kalaset hade Carstema som Will älskar.



Festfixaren beskådar sitt verk.



Väldigt förvånad kille som kommer ner efter vilan!



Närmare förklaring till den här bilden behövs inte tror jag...



Liiw kalasade hon med.



En väldigt lyckad och mysig tvåårsdag för lille Blondie helt enkelt<3

Älskade lilla yrvädret 2 år idag!



Världens finaste, lilla, blonda yrväder blir 2 år idag. Jag kan inte förstå att det bara är två år sedan han kom till oss, älskade Will.

Imorse möttes han av massor av ballonger på nedervåningen när han vaknade och han utbrast OJ OJ OJ OJ! Morgonpaketen innehöll bland annat en efterlängtad, sportig bil som han suktat länge efter. Den gula faran har han vaktat med livet hela förmiddagen.

Nu ska vi fortsätta fira lilla tvååringen, Lija ska hjälpa till att göra biltårtan och göra kalasfint åt Will medans han vilar middag.



Morgonpresenter med bil och krokodiltema, två av favorittingen:)



Lija fick såklart också ett par paket.

RSS 2.0