Ledighetslunk



Julledigheten är väldigt angenäm. Snäll make som låter mig vila upp mig och bara vara, välbehövligt.
Nu ser vi fram emot semestern som är lite planerad. Stuga är bokad på Öland tillsammans med grannarna. Flera dagars besök på Ölands djurpark bland annat. Nu bojkottar vi dyra, backiga Kolmården och testar något nytt. Tre nätter i egen stuga vid savannen på Ölands djurpark till samma pris som en natt på Kolmården, det kan inte bli fel.

Will är på väg att börja gå, han säger mamma, pappa och titta - min lilla bebis är snart stor, igen! Vart tog mina bebisar vägen??? Kanske är dags för nummer tre? Skämt åsido, det är härligt att se dom växa och utvecklas men jag blir allt lite sentimental.



Det blir mest bilder på Will nuförtiden. Inte för att han är direkt en lugn bebis men man hinner iallafall fota honom.


Annandag Jul



Annandagen har varit precis som den ska vara - lugn.  N var med grannen M och uppdaterade min julklapp, en systemkamera, till en ännu bättre modell. Här är de första försöken från mig. Äntligen en systemkamera, jag är så glad och hade aldrig kunnat tro att jag skulle få en. Det gagnar nog mitt bloggintresse och er med med andra ord.



Will fick agera försökskanin idag. Nu ska jag bara lära mig lite PS tänkte jag, någon som vill ge mig en kurs kanske?;)



Förlåt...



Lija med favvoMommo.

... för min i särklass längsta bloggfrånvaro någonsin. Barnen har varit krävande, mycket sjukdomar, både för barn och vuxna har tagit på krafterna och orken. Jag valde att fokusera på barnen och julen, den är ganska känslosam för mig av diverse anledningar men nu kan jag nog varva ner lite. För julen var alldeles magisk och precis så underbar som jag önskade.

Tomten var succè, maten suverän, sällskapet det bästa och det bästa av allt - ingen stress för vi hade sett till att förbereda ALLT. Så vi hann umgås och mysa hela dagen.

Will har varit allt annat än lätthanterlig, gnällig, hostig och konstant sjuk. Jag har återigen tjatat och tjatat om att allt inte är bra. Träffat läkare hit och dit osv. Droppen var när han en natt vaknade en gång i kvarten av sin hosta PRECIS hela natten. Jag var övertygad om att det var förkylningsastma, som jag faktiskt misstänkt ett tag och visst var det så. Bricanyl och inhalator och vilken skillnad sen! Härligt.

Nu ska jag fortsätta njuta av julen men ska försöka komma igång och blogga kontinuerligt igen.

Kram alla ni som mailat, messat och berättat att ni saknar "oss" och vårt liv<3



Lillebror snajdar ägghalvor.



Jultomten aka Lillebror Simon var grymt bra!




Perfektion x 2


RSS 2.0