Knasmåndag



Bilderna får helt enkelt tala för sig själva...



Istället för en halvful nalle eller en svindyr heliumballong som souvenir ifrån Skansen fick Lija ett handgjort träarmband. Det kunde inte ha blivit mer passande än ett med nyckelpigor på eftersom fröken som bekant är galen i nyckelpigor. Hon är så nöjd så nöjd, Will får INTE titta på det. Fast han brukar få spana på det när Lija inte ser för han gillar färgerna.

Idag har han flippat runt som en delfin på soffan. Om och om igen, han är så glad att han har fått snits på det. Så nu är det ett minne blott att lämna honom på soffan till exempel.

Idag sa Lija pappa N:s namn för första gången klart och tydligt. Vi använder sällan våra egna namn, utan det blir mest mamma och pappa så jag blev mäkta förvånad. Jag och Lija satt i badkaret och rätt vad det var så ropade hon det rätt ut. Ett annat konsekvent använt ord är såå, sååå, sååå hela tiden. Det har hon förmodligen tagit efter oss som säger det ganska ofta. Bra är också ett återkommande ord här hemma.



Ja, lite så här kan en hemmamåndag hos oss se ut.

Bättre Mors Dag kan man inte önska sig



Min andra Mors Dag tillbringades på Skansen. Perfekt väder, bästa sällskapet = en helt underbar dag. Lija var helt crazy och hade the time of her life tror jag. Allt var så spännande och roligt och hon skrek av glädje flera gånger. Det var så kul att hon äntligen fick se alla djuren som vi jämt pratar om. När vi kom hem så tittade vi på alla kort vi tog och hon skrattade som tokig och berättade för oss att det var en gris och en älg och så vidare. Så mycket nya ord lärde hon sig på kuppen.

Lille Brossa ( Will )
sov inte alls mycket under dagen utan han var så nöjd med att åka framåtvänd i selen och spana. Jag kan lova att båda somnade gott ikväll.

Idag, på självaste Mors Dag, kom äntligen bästa Idas lilla dotter till världen. Lång väntan, 15 dagar över tiden och nu är hon äntligen här. Åh vad man gläds åt sådant sedan man blev mamma, jag fällde till och med en tår. Ja man kan ju glädjas annars med såklart men man vet ju hur underbart det är när man själv gått igenom det. En förlossning är så otroligt speciell och häftig. Nu sitter jag bara och väntar på en bild på lilla tjejjan.
GRATTIS min Ida<3

















Lija är tokig i sälar och var på väg att klättra in till denna men så gav han ifrån sig ett bööööööhh och då blev hon livrädd och kramade pappa hårt.



Pappa och Lija åker bil. Svårt att fota i farten men ganska fort gick dom och Lija var inte ett dugg rädd när det knyckte till i kurvorna. Hon är modig vår lilla tjej.






Lekparksvänliga kläder





På inköpslistan till Lija stod lekparksvänliga kläder och det hittade jag. Shorts som går att vika upp och ner och som samtidigt är snygga. Sött blommigt foder som mjukade upp cargokänslan och gjorde dom tjejiga. Allt till Lija kommer fråm HM.



Den där Hello Kitty kissen kommer jag inte undan längre. Lija älskar henne och mammahjärtat tar vid hos mig. Klart hon ska ha Hello Kitty på ALLT...
Två toppar och ett par jeansleggings.



Marinblå/vit prickig top från HM, jag är lika svag för prickigt som för randigt, och en turkos top från ZARA som N shoppade. Blått gör sig väldigt fint till hennes blå ögon och nu när hon ser mer ut som en tjej så kan hon ha blått.

Till lilla grodan





Will är ju uppe i storlek 68 nu och omkring då började vi köpa tjejiga kläder till Lija så nu finns det inte så mycket arvegods kvar. Därav krävs en ganska stor uppdatering av Wills sommargarderob. Jag skickade N till ZARA, där kan man hitta mycket godbitar, och han kom hem med bland annat denna tischa.

Ljusgul med en "datagroda" på. Det som är coolt med den är att den är broderad med korsstygn på vissa ställen.





Fina bomullsbodies från ZARA med veckans alla dagar. N han kan det här med shopping han med tror jag bestämt.



Linnebyxor och solhatt från HM som jag kom hem med efter turen med Maritha.
Svalt och skönt med lin på sommaren, han blir så himla varm i liggdelen så han kommer nog trivas i dom.





Dyrbar last





I Lijas ögon sett iallafall. Hon flirtade lite med pappa när han kom hem så att han skulle ta fram hennes lilla cykel. Det dröjer nog inte länge nu förrän det är full fart på den. Tills dess så roar hon sig med att sparka sig fram med benen och samla kottar och lägga på flaket. Sedan tar hon med sin samling upp till sitt rum och sin spis och drar till med ett storkok.

I detta nu så sitter jag och tjötar med Ida som ska ha sitt första barn och har gått över tiden 14 dagar. Men nu verkar det som om det har dragit igång med regelbundna värkar. Hoppas, hoppas att det är på gång nu, men det verkar verkligen så.
Så jag ska återgå till msn och coacha och snacka strunt.
Ida - nästa gång du kikar in här så hoppas jag att det är som mamma:)

Delad vardag, delad lycka, delad glädje - magiskt!





Finaste Will som definitivt blir blåögd. Både N och jag har blå ögon men min helbror och min far hade riktigt bruna ögon så det hade ju kunnat slå igenom.

Fullt ös och fullt upp hela dagarna, men det är bara angenämt. Jag njuter så av att ha möjligtheten av att ha Lija hemma. Will har gjort det möjligt och tillsammans har vi det underbart. Det är så rolig ålder Lija är inne i nu och jag skulle inte vilja missa en sekund av hennes utveckling nu.
Nej, förvaring på dagis hinner vi med ändå, för jag tror inte att Lija har ett behov av dagis ännu, det blir nog mer som förvaring nu när hon är så här liten.
Vi gör roliga saker varenda dag plus att hon får vara med mig och vi träffar en massa andra barn hela veckorna.
Varför jag skriver om detta är för att jag har fått en hel del frågor om varför inte Lija går på dagis så jag förtydligar det även här.

Jag har skaffat barn för att jag vill umgås med dom, njuta av dom och uppfostra dom själv. Jag tyckte inte heller att det var aktuellt med en inskolning på dagis för Lija samtidigt som hon fick en lillebror OCH glutendiagnosen.

En liten parentes var det...
Annars är det bara bra med oss alla. I tisdags gjorde jag shoppingpremiär som tvåbarnsmamma i Stinsen. Höggravida Maritha var med och assisterade och det gick så bra. Lija gillar verkligen Maritha, inte så konstigt när hon träffade henne var dag i ett års tid i och för sig. Mer kläder till barnen följde med oss hem, Will växer så det knakar och är nu uppe i storlek 68, så det behövdes påfyllning.

Öppna förskolan har fått ett par besök och även lekparken. Två dagar på raken har jag lyckats få till en gemensam vila så vi har legat alla tre i stora sängen och gosat mitt på dagen, en på varje arm - kärlek!

Återkommer imorgon med lite fler inlägg, bland annat lite shopping.



Lija på snigeljakt i parken hemma vid oss. Hon har sin nya Nova Star hoodie på sig som jag inte hunnit att visa.



Det här är en typisk Lijamin!



Lycka för Lija kan vara att gå på upptäcktsfärd med pappa och lukta på buskarna.


Fullutrustad för mask och snigeljakt!





Sydvästen på!

Lija och pappa var ute och busade i ruskvädret idag. Tydligen hade de klappat daggmaskar och samlat sniglar. Hm, som sagt det var pappa som var ute med henne.

Nästan så att jag tyckte det var skönt att det var regn idag. Vi har myst inne och grejat, vi sov alla fyra mitt på dagen i cirka tre timmar!!! Det är inte det lättaste att synka barnens sömn och få till en sammanhängande vila, alltid är det någon av dom som vaknar.
Will vaknade när det började åska och dundra och blev jätterädd. Plutten, så han fick komma över till mig och somnade gott om.

Nu ska vi se klart sista perioden av hockeyfinalen. Måndag imorgon och snart börjar nedräkningen inför semestern! Hoppas att det är lite finare väder imorgon så vi kan vara ute, Camilla - dejt i lekparken?

Vardagsnytt



Svala byxor med snygg tvätt till Will och en kortärmad body i ekologisk bomull. Lindex.



Här ser man tvätten lite bättre.



Jag lyckades haffa två kortärmade bodys i 92 till Lija på Lindex. Trosor är ett måste nu när det är så varmt och Lija har klänning utan tights under. Jag tycker att det ser så himla oklätt ut annars.


Balkongmys





Lija blir sotis och kör ett tjuvnyp på pappa.



Lija tycker att lillebror behöver rapa.



Den här får du bjuda på N för det är så kul när Will härmar dig och gapar, tycker jag iallafall;)

Lilla Lija gungar i Wills babysitter


Finväder = bloggfattigt





Kusinmys, Will och Lijas kusin Tilda är sååå snäll med dom och tar hand om sina småkusiner.

Ja när det är sådant här finväder som vi har haft ett tag nu så blir det inte direkt mycket tid över till bloggen. Vilket jag är säker på att ni alla förstår och jag hoppas att ni med njuter av solen och värmen.

Igår fyllde N år och idag var vi hemma hos barnens farmor och farfar och firade honom med skumpa, god mat och massa kusinbus. Lija avgudar sin kusin Tilda och de leker så fint för Tilda är så försiktig och tar verkligen hand om sina småkusiner.

En toppenlördag med andra ord. Nu ska vi göra småttingarna sällskap och hoppa i säng, värmen och födelsedagsfirande tar på krafterna.

En gång i tiden sa jag ALDRIG...



... att ett par foppatofflor kommer innanför min dörr. Men det var innan jag fick barn. Detta måste vara de ultimata sommarskorna för små barnfossingar. Åtminstone hemma på balkongen när det utförs vattenlek där till exempel, för jag är väldigt tveksam till att hon får ha dom på så många andra ställen än just hemma.

Lija älskar dom, de är lätta och sköna på foten samt svala. Så är dom ju faktiskt lite fulsöta också med katten Jansson på, det får jag väl lov att erkänna.
Finns på Lindex för 129:- pix.

Mormor på besök



Idag har vi haft mormor på besök med två väl välkomna extra armar. Lija tyckte det var hur mysigt som helst med någon som bara brydde sig om henne, gosade och busade.

Det blev lite "ledigt" för mig med en mormor som hade fixat lunch och hjälpte mig med guldklumparna, väldigt välbehövligt och uppskattat. Tack för idag lilla mamma!



Lija proppar i mormor vindruvor.





En trött Lija efter dagens bravader. Ett stort fint blåmärke/bula har hon skaffat sig i pannan också. Jag trodde det skulle gå hål när hon rasade in i ett hörn på tegelväggen på väg in i från balkongen....



De vackraste jag vet!


Dagens Lija












Dagens Will











Dagens fina lilla kanelbulle. Han tränar för fullt för att vända sig från rygg till mage. Han får över ena benet men sedan så blir det krångligt med armen som fastnar under kroppen. Jag minns att det var likadant för Lija.

Syskonkärlek









Älskade guldklumparna!

Vattenlek i sommarvärmen



Vilket otroligt underbart väder! Varmt och härligt, nästan som sommar. Lija har lekt på balkongen med vatten, det är bland det bästa hon vet och att bada. Perfekt att bara dra på henne galonisar så slipper hon bli blöt och kall.

Jag pysslar faktiskt inne trots det fina vädret. Har grejat lite med mina växter och nu håller jag på med foton. Det är bäst att passa på sådana här dagar när Will är på ett strålande humör och kan sitta med i babysittern.
Jag har ramat in flera förstoringar och börjat hänga upp på väggen i trappan. Jag skulle vilja tapetsera hela väggen med foton där i olika storlekar. Det kan nog bli ganska så kostsamt eftersom att vi har högt i tak men snyggt!

Idag hände något mer historiskt - Will vände sig från mage till rygg, vips! Det är ju lite enklare än tvärtom men det kommer nog snart det med. Han är så himla aktiv och sprattlig och tränar upp musklerna all vaken tid.

Lija babblar och bubblar precis hela dagarna. Hon är inte tyst en minut, även när hon är ensam pratar hon konstant. Det lutar åt skavsår i öronen när hon väl får ordning på talet...Nejdå, det är bara mysigt. De senaste nya orden är jeans och rumpa. Även en hel del olika tvåordsmeningar och treords kommer ur hennes mun. Den vanligaste är nog "Jag vill inte ha". Den verkar mest användbar.














Kom då brossan!



Rid med mig brossan - tjatade Lija. Will fick åka med en liten stund men tyckte inte att det var lika kul som Lija gjorde...



Nej ta av mig från den här konstiga hästen nu...









Ser ni det tjusiga konstverket i bakgrunden förresten? Jodå, vår lilla konstnärinna målar lite varsom när vi inte ser.



Konstverket i närbild. Det ser faktiskt ut som en stjärna till höger så det kanske inte är så tokigt ändå...

Vart tar tiden vägen?



Vi har liksom inte hunnit med någonting. Eller jo det har vi ju faktiskt, vi har hunnit hänga med dom finaste i hela världen - våra älskade guldklumpar. Men vi skulle behöva göra både det ena och det andra men det är så skönt att bara vara också. Det måste man tillåta sig. Vi struntade i allt plock och städning och tog det nu ikväll när barnen hade somnat. Kvalitetstid med barnen har det varit från morgon till kväll.

Vi grillade örtiga nötfärsspett till middag och hade tsatsiki till det, mumsigt. Guldklumparna sover sedan en timme tillbaka och vi slöar framför hockeyn.

N har kopplat in vår aircondition som vi köpte för ett par veckor sedan. Sovrumstemperaturen ligger nu på behagliga 18 grader och Lija somnade gott i svala, krispiga lakan. Det var verkligen välbehövligt i detta fuktiga och varma väder. Dessutom blir Lija så varm när hon sover och tycker att det är jobbigt ändå när det inte ens är sommarvärme.
Vi brukar ha så otroligt varmt på vår övervåning när sommaren närmar sig. Vi har inte ens kunnat sova däruppe utan har flyttat ner i vårat gästrum, numera lekrum, om somrarna.
Men nu med två små barn så blir det ohållbart att inte kunna använda övervåningen så ac:n kommer bli vår sömnräddare i sommar.



Lija inviger sin nya solhatt ifrån Lindex. Jag ville köpa en rosa men Lija ville ha en med en stjärna såklart.









Imse vimse spindel uppenbarade sig under vattningsstunden till Lijas stora glädje.

Långhelg



Uuusch - sand på handen...

Gårdagen startade knasigt när Lija blev jättedålig i lekparken. Allt var som vanligt fram tills hon satte sig och gungade en stund. Hon blev alldeles vit i ansiktet och ögonen rullade på henne och hon höll på att svimma. Jag tog ur henne och hon kunde inte stå på benen. Hon såg yr och illamående ut. Försökte få henne att dricka men hon ville bara ner i vagnen. Hon somnade så fort jag la ner henne.

Jag gick och köpte glass ( favoriten Piggelin som vi jämt fösöker ha i frysen till sådana här händelllser ) till henne och väl hemma så var hon som vanligt igen. Hon hade i och för sig feber hela eftermiddagen men hon var som vanligt när hon har feber - inte påverkad av den.
Antingen var det biverkningar av vaccinationen som hon fick för åtta dagar sedan eller så fick hon värmeslag och blev yr utav att gunga. För igår hade vi sommarväder här - underbart!

Idag är hon pigg och glad och tjatar på oss att hon vill gå ut så vi ska väl göra lilla fröken till lags och pallra oss ut ett tag.

N kom hem vid lunch igår och nu är det långhelg!





Hon gör precis allt som jag gör. Här försöker hon se viktig ut när hon knapprar på datorn.


Kanelisar



Will fick världens mumsigaste body ifrån Lindex idag. Man blir så glad av att titta på den !

Jag stod länge och väl och höll i prinsesstårtebodyn till Lija men den finns bara upp till storlek 86 och det är för litet för henne nu men det var faktiskt så att jag övervägde att köpa den ändå. Bara för att den är så underbar! Knas man är alltså!

Svårt att få tag i bodys i storlek 92 hos kedjorna, varför? Det är ju ett suveränt plagg!


Så här fin är den iallafall!


Solbränna



Urmysig dag i parken när öppna förskolan ställde till med korvgrillning. Det var hur mycket folk som helst och strålande solsken. Vi lyckades bränna oss på näsorna så imorgon är det jag som hänger på låset till droghandeln och införskaffar spf.

Här hemma har vi haft barnfritt sedan klockan åtta. Rekord eller något tror jag, vågar fortfarande inte hoppas på att det är sant men det verkar så.
N kör nattning utav Will på kvällarna och då blir det inte somna vaggandes i famnen som jag gör utan han trixar så att han ska lära sig att somna själv. Vi tänkte jobba på att inte göra samma misstag igen...
Men som sagt det får han pyssla med för jag har knappt tålamod och ork till det efter en heldag med dom.

Nu ska vi kolla något avsnitt Pacific och sedan sussa så att det blir fredag imorgon - hurra för klämdagar!



Skalkläder är verkligen det bästa man kan ha i lekparken. Så skönt att hon slipper ha flera lager med bylsiga kläder, hon kan röra sig obehindrat plus att det står emot både väta och vind samt värmer.





Lija skulle inte sitta vid bordet med dom andra utan hon skulle minsann mysa ner sig i vagnen bredvis lillebror.



Här testar hon det sociala spelet och bjuder en liten kille på sitt korvbröd för att i nästa sekund säga nej nej nej och rycka undan det framför näsan på honom. Det är ju kul att se vad som händer om man bjuder.



Lija med sin polare Wincent.


Äntligen kväller



Först nu, jag törs knappt titta efter vad klockan är, har vi satt oss ner i soffan för att njuta lite vuxentid. Vissa kvällar går det verkligen i ett och det är knappt så att man får ihop det.

Förmiddagen spenderade vi i parken med Camilla och hennes pojkar. Tyvärr så var det så rått och kallt ute så både mina tår och fingrar var stelfrusna så jag knappt kunde röra dom när vi kom hem. Lija däremot var inte ett dugg kall mycket tack vare rätt sorts kläder, vilket inte jag hade...

I fredags var jag på ett sedan länge efterlängtat frisörbesök. Jag hade en tid bokad samma dag som Will föddes, just för att jag visste att det skulle bli klurigt sedan under amningsperioden. Men den dagen gick jag ju såklart inte dit och innan i fredags så var det nog åtta nio månader sedan jag slingade håret.

Farmor var så himla snäll och modig och passade båda guldklumparna samtidigt. Inte alla som skulle ta en ett och ett halvtåring och en ammandes tvåmånaders bebis på en och samma gång. Det är jag väldigt tacksam för.
Jag lägger inte tid på att sminka mig om morgonen utan tycker det är viktigare att vi kommer ut i tid eller så lägger jag den tiden på barnen. Men jag tycker det är viktigt att se fräsch ut och håret gör mycket när man känner sig dassig i övrigt så det var verkligen guld värt att få till det!

Nu ska jag ägna min man lite tid och imorgon blir det korvgrillning i parken med öppna förskolan. Imorgon är jag också förberedd på eventuella sviter av Lijas sprutor. Om hon skulle få biverkningar så skulle de komma en till två veckor efteråt så vi får se...



Så här trött var Lija efter att ha varit och tittat på hästar och gungat med farmor i fredags.





Finaste Will.






Vi lever...





...i allra högsta grad. Nu bär det av till lekparken så en uppdatering kommer ikväll när jag ( förhoppningsvis ) har lite egentid.

Snart i Lijas garderob!




Bilder: Polarn & Pyret

Jag blev som besatt när jag fick syn på dessa så N fick en beställning omgående på jobbet och fick skynda till Fältöversten för att lägga undan dom. Jag har nämligen en 15% kupong hemma och eftersom deras kläder kostar litegrann så blir det iallafall en liten slant.

Han lyckades norpa det sista paret strumpor i rätt storlek och klänningen fanns det bara någon till av i 92. Lijatunika hade en förra sommaren som ser nästan exakt ut som denna.

Tänk er till midsommar - klänningen, knästrumporna i sandaler och en jeansjacka - underbart! Varför finns det inte i min storlek???

Jaja, dagens tips får detta bli för jag vågar lova att det kommer gå som smör i solsken!

Svag för ränder



Jag har en speciell kärlek för ränder, jag faller alltid för det men låter ofta bli att köpa det för att N tycker det är lite tråkigt. Jag tycker det är otroligt fräscht till våren med randigt och helst i marint och vitt. Denna passar utmärkt till Lijas nya jeanstights med gympisar. Det blir både fresh och väldigt bekvämt och lekvänligt.

Den finns hos Lindex och jag såg den i en rosa/vit kombo också.


Tack!

Jonna är söt och länkar till mig i sin blogg så jag gör detsamma. Jonna är väninna till min brorsdotters mamma Anna.
Just nu kan man följa hennes liv som gravid - kika in!

Guldklumparna har bemärkelsedag!



Jajemen - idag är vår lilla tjej ett och halvt år och lilleman hela två månader när jag räknar veckor och inte på datumet. Jag räknar veckor så här i början när en vecka spelar så stor roll.

Tyvärr blir det nog inte mycket mer sagt här idag för jag/vi har haft en väldigt intensiv dag och jag är helt slut i huvudet. Det har inte funnits utrymme för en dusch under dagen så dessvärre måste jag ta tag i det innan jag kastar mig i säng. Hur sjutton ska man få till det dagtid när man är ensam med två små?

Jag är trött efter att ha sagt till Lija 100 gånger idag att INTE dra kissen i svansen. Nej, jag överdriver inte - minst hundra gånger varav jag kanske kunnat lyfta bort henne mindre än hälften av de hundra på grund av att jag varit upptagen med Will. Jag är trött efter att ha bett henne att INTE trycka in nappen i Wills mun. Jag är trött efter att ha bett henne att INTE rycka nappen ur Wills mun och ja, så här kan jag fortsätta hela kvällen...

Hon har en riktig trotsperiod när hon testar allt och det blir ännu mer intressant när hon ser att vi reagerar och blir upprörda. Ja det är inte helt enkelt att bli storasyster...och inte heller helt enkelt att heta Will och vara lillebror och bli av med sin andra käraste ägodel hela tiden - nappen.










Favoriter i repris



Kärlek! Vad liten hon var vår lilla guldklump - drygt ett år gammal. Lillebror i magen. Jag är så glad åt dessa bilder.







Buuuuus!





Flera av de 300 bilder vi tog har jag förstorat och framkallat. En del ska jag göra canvastavlor av och sätta upp på väggarna på väg upp i trappan.

It`s a beautiful day today!



Jeansleggings från Lindex till Lija. Det måste vara det ultimata plagget till småtjejer? Mjuka och sköna att leka i plus att det passar till alla tunikor.



Fabulous! Odd Molly look alike med texten som rubriken. Lindex.




Stolt mamma ( och pappa såklart )!

Jag har legat på latsidan vad gäller bloggen men det går verkligen i ett och inte alltid som planerat om kvällarna när jag har min bloggtid. På dagarna är det omöjligt att få till ett inlägg för när den ena sover vill jag umgås med den andra eller om det mot all förmodan är så att båda sover samtidigt så gäller det att ligga ett steg före och förbereda.

Idag har vi haft en toppendag, både Lija och Will hade besök på bvc på schemat. Lija för sin 18 månaderskontroll och Will för läkarkontroll.

Farmor kom till undsättning och promenerade med Will så att jag kunde koncentrera mig på Lija. Det var guld värt för Lija uppskattade verkligen stunden med bara mig trots att det vankades spruta.



Will var så tagen efter dagen så han somnade mitt i ett blöjbyte på skötbordet, det har nog aldrig hänt.

Lija
klarade alla tester galant och jag undrade nästan om hon skojade med mig när hon frågade vissa saker såsom om hon kan gå små ärenden, rita eller stapla leksaker. Vi tror att det är så att Lija har utvecklat och blivit bra på det finmotoriska såsom prat och pyssel på grund av celiakin. Innan hon blev diagnostiserad så var hon ganska matt och stillasittande och utvecklades inte så mycket fysiskt. Hon hade tid att sitta still och klura och tänka.
Men det har vi igen hundra gånger om nu när hon klättrar både högt och lågt och kutar överallt. Men hon har fortfarande ro att sätta sig och rita eller läsa.

Hon tyckte att Lija verkade vara en väldigt liten klok tjej och blev imponerad av hur mycket hon förstod, pratade och hur mycket hon lyssnade på mig. Det värmde i mammahjärtat när hon sa att vi hade en väldigt fin kommunikation och fint samspel med varandra.
Hon verkar inte ha fått några större sviter av celiakin utan fortsätter att öka i vikt och väger nu 11,5 kilo, 300 gram plus på en månad och mäter 83 cm.

Will går också upp ordentligt i vikt plus att han sticker iväg på längden. Läkaren som undersökte honom tyckte att han var väldigt stark och vaken. Vårat lilla kvicksilver fyrade av ett leende till honom också trots att han bråkade med honom.

Så nu är jag en nöjd och stolt mamma som har slagit mig ner i soffan. Fina, friska barn som utvecklas var dag, en rejäl dos beröm och lite egentid med Lija gjorde min dag!



Dessto piggare på kvällskvisten i pyjamasen som Lija valde i affären till han...





Full fart på guldklumpen!

RSS 2.0