På vift i stan



Småbusarna på tåget igår.



Polers på restaurang, Lija och Emilia.

Igår åkte jag, Maritha och tjejerna en tur in till stan. Vi gick runt och spanade, lunchade och fikade. Vi shoppade lite smått och gott till tjejerna. Det var hur mysigt som helst med en tjejdag i stan.

Jag åt en god och krämig risotto med karl johansvamp på ett italienskt ställe och tjejerna mumsade fint på restaurang. Efter det så slocknade de båda två och Lija sov hela två timmar så jag fick spana runt i lugn och ro.

Vi mötte upp pappa N när han slutade och tog sällskap hem tillsammans. Vi hade en toppendag och tjejerna var nöjda och glada hela dagen. Höjdpunkten var att leka loss på leksaksaffären på NK. Det var himmelriket för dom!

Redan fredag, denna vecka har gått fort. Vi sov ända till nio idag, det tar på krafterna att vara ute på vift. Vi har precis käkat lunch och Lija somnade bums efter det. Vi tänkte nog åka ut på någon liten utflykt när hon vaknar, vi får se vart det bär av.

Idag har hon förresten bara hållt mig i en hand när vi går. Det har hon absolut inte velat innan men idag fick hon för sig det. Det går framåt för varje dag, man hinner knappt med. Nya ord hela tiden, mest pappa pappa har det varit denna vecka. Hon blir ledsen när han går på morgonen också och ropar ett tag på honom när han har gått, lilla skruttan.

Höstgarderoben har artat sig bra och jag är så nöjd att jag hållt mig till samma färgskala och stil så att allt går lätt att matcha.



Regnställ från Didriksons. Just nu har de erbjudande på Babyland, regnställ samt fodrade regnhandskar för 348:-, ordinarie pris 499:-. Så vi slog till, hon kan förmodligen ha det till våren också då det är storlek 90.







Regnhatt/sydväst från FIX Lindex, 99:- och så regnhandskarna från Didriksons 99:-.



Badtrosor till babysimmet som snart kör igång, kostade 40:-!! på rea ordinarie pris 90:-. Tumvantar att börja med 45:- och tvåpack av de bästa strumporna som finns 75:-.



Svår att mostå så den fick följa med hem, 99:- på HM.



Mer baskläder behövs, två rosa bodies i ekologisk bomull 49:-/styck och en vit body med söt krage 69:- HM.


Mörkgrå top som matchar hjärttightsen 79:- HM.



Svart fleecejacka/windstopper från Polarn & Pyret 395:-.



Trämaraccas som hon valde själv på leksaksaffären NK, två för 119:- och en till pipmugg som hon håller bra själv 79:-.

Kommentarer
Postat av: emma - mamma till meja

Massa fina saker :) Håller med om POP strumpor, dom är absolut bäst :)

2009-08-28 @ 14:37:39
URL: http://emmaoskrutten.blogg.se/
Postat av: Anette

Bra shopping!

2009-08-30 @ 14:38:09
URL: http://nettansliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0