Mässlördag



Busmajan i sina nya kläder och skor.

Dagen har spenderats på Formexmässan tillsammans med svärmor/farmor. Lija hängde med pappa N och farfar, inga konstigheter hon börjar bli van stora tjejen.
Vi köpte in smycken till butiken och lät oss inspireras av alla fina montrar och prylar. Vi besökte även barnhallen med barnkläder och prylar. Det fanns verkligen hur mycket fint som helst, man ville shoppa loss direkt men det kan man ju tyvärr inte.

Lija sover gott nu, hoppas det håller i sig för natten till idag var under all kritik. Hon vaknade omkring midnatt och var rastlös och snodde runt och klättrade i sängen fram till halv tre ungefär. Vid det laget såg jag dubbeltsomnade. och höll på att ge upp när hon till slut Hon vaknade sedan klockan sex och tyckte att det var dags att göra morgon, puh. Jag lyckades förhala det till halv åtta iallafall. Så nu hoppas vi på en god natts sömn. Men jag tror att det kan vara tandsprickningen som orsakar obehag och det lär väl pågå ett tag till...

Vi stannade till på Babyproffsen på väg in till stan och köpte en jacka till Lija från Didriksons. En ljusrosa vind och vattentät skaljacka i storlek 90. Hon har ju skaljackan från Polarn & Pyret men vi har inte varit riktigt nöjda med den då den känts aningen trång trots att det är storlek 86. Jag tycker också att den är lite "stel" så att hon blir lite begränsad i rörelserna. Denna från Didriksons är en lite längre modell och mjukare i materialet.
Den satt också mycket bättre på henne och hakade inte upp sig på kroppen när hon rör sig. Ett extra plus för att den matchar hennes nya kängor och att priset nästan är hälften mot vad Polarn & Pyrets kostar.





Skaljacka från Didriksons 399:-. Kollar in det snygga, prickiga fodret.

Kommentarer
Postat av: Anette

Så söt jacka!

2009-08-30 @ 14:36:19
URL: http://nettansliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0