Fnö Fnö!



Lija tittar på barnen som åker pulka utanför på morgonen idag med.

Liten skuttade upp själv strax efter nio idag, gick ut till fönstret och ropade FNÖ FNÖ! Svårt med s:et där men hon är så duktig som försöker. Jag tror bestämt att hon kommer ihåg allt pulkaåkande igår som var så roligt.

Igår när vi satt och tittade på tv på kvällen så var det zebror i ett program, då bara ropar hon rätt ut HÄST - klart och tydligt. Både N och jag höll på att sätta i halsen. Häftigt!

Idag blir det en hel del julfix här hemma, klappar som ska fixas och slås in, sista julkorten ska iväg och eventuellt ska granen införskaffas. Fast jag tycker att det är lite onödigt att ge sig ut på vägarna idag så vi får se.
Det har kommit säkert ytterligare en decimeter snö inatt och mer singlar det ner utanför. Underbart och vilken julstämning man får. Fyra ljus är tända och julmusik i bakgrunden, det närmar sig...


Kommentarer
Postat av: Anette

Så häftigt det är när de har snappat upp ord och man blir lite tagen på sängen när man hör att de kan så mycket!

2009-12-20 @ 10:00:54
URL: http://nettansliv.blogg.se/
Postat av: Cissi

Såå gulligt! Hon sitter där som en liten groda och kollar in barnens pulkaåkning.

Tänk om man på detta sätt hade kunnat dagboksföra varenda litet under som händer varje dag, som man nu har glömt, när mina tjejer var små.

Kramar

2009-12-20 @ 10:23:32
Postat av: Emma

Ja det är ju det som är så himla bra. Det är redan nu kul att gå tillbaka och titta vad man gjorde för ett år sedan. Tanken från början var just att bloggen skulle vara en dagbok. Hon kommer att ha MYCKET att läsa så småningom...

2009-12-20 @ 10:42:29
URL: http://livetmedlija.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0