Majsmonster



Käkar sitt favoritsnackso - majskorn. Osötade från Bonduelle ska det vara.

Idag har det gått i ett precis hela dagen trots att vi bara varit hemma. Men ibland finns det en hel del att fixa med och så ska man ju leka och busa emellanåt också.

Hon har gått på matstrejk hela dagen. Varken plättar eller korv och makaroner (favoriter) gick hem hos fröken. Nej hon är rejält envis den här lilla piraten. När N kom hem fixade han carbonara med bacon och ärtor och tagliatelle och det slank minsann i. Så klockan sju ikväll var hon tydligen trött på att vara hungrig, lillknas!

Imorgon väntar playdate hemma hos Camilla och Wincent. Vi är några stycken som blir alldeles för uttåkade nu när öppna förskolan är stängt över jul så då får vi träffas hemma hos varandra istället.

Söta Camilla messade mig och frågade om hon skulle hämta oss imorgon. Hur snällt som helst eftersom jag har så jobbigt att gå redan...
Hon vet hur det är eftersom hon sitter i samma båt. Man känner sig redan som en blåval och det är inte roligt med sammandragningar så här "långt" innan. Men man vet att det går över så det är bara att bita ihop men som sagt skönt att slippa ha ont när man inte måste.



Kommentarer
Postat av: Linda

hej!!!vet inte riktigt hur långt in i graviditeten som man måste ansöka om det (havadeskapspenning)...tror bara man måste göra det innan det ska börja gälla...mitt börjar gälla 16 januari och fram till 5 mars, sen får jag väl ta FP eller nån semester dag eller nåt..kram

2009-12-15 @ 10:43:04
URL: http://lindiz1983.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0