Näst sista dagen på detta decennium



Trött tjej på ICA häromdagen. Korgarna är bättre att åka i än vagnen tycker hon. Så jag får köra en tom vagn och N korgen med henne i.


Härligt med julledigt, det känns som om vi har haft rena rama semestern och än är det inte över. Mer än en veckas ledigt kvar tillsammans och en Nyårsafton kvar att fira.

Så mycket till firande blir det inte bokstavligen med en liten hemma och en i magen men en trerätters och alkoholfritt bubbel ska det iallafall bli. Menyn är vi nog på det klara med, bara förrätten som vi ska komma överens om innan vi går till affären. Lijas kusin Janina kommer och firar med oss så det ska vara något som tjejerna gillar också såklart.

Vi har nyss myst och vilat i sängen hela lilla familjen inklusive en eller två katter. Lija sover fortfarande, vilar upp sig inför nyår kanske?

Hon har förresten sex stycken tänder nu som kommit ner ordentligt. Fyra stycken uppe och två nere. Nu verkar det lugnt, jag ser åtminstone inga som är på gång och hon sover hela nätter men när man minst anar så....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0