Vår jul



Julaftonsförmiddag.

Världens bästa julafton är över men julstämningen hänger kvar. Julafton var precis så fantastisk som jag hade hoppats på. Vi myste runt här hemma hela förmiddagen, jag i pyjamas, precis som det ska vara på julafton. Ingen hets och stress. Julfrukost med tomtegröt och ett litet paket i strumpan till Lija.

När Lija vilade efter lunch så passade vi på att rodda iordning julbordet som blev väldigt lyckat och uppskattat. Lagom till Kalle hade börjat så vaknade Lija och mormor och morbröder kom.

Julafton innehöll allt som hör till, god mat, nära och kära, och en hel del paket, precis som det ska vara med andra ord.
Lija trivdes som fisken i vattnet med att få allas uppmärksamhet och hon har redan lärt sig att uppskatta paketöppning och förstår att det brukar finnas något kul där i. Sedan att hon blir lika glad för ett par strumpor där i som någonting annat gissar jag kommer förändras med åren...

Kvällen avslutade vi med fika framför julkonserten på tv hemma hos Lijas gammelfarmor Märta.

Idag har vi bara slöat i soffan hela dagen, kollat på bra filmer och Lija har lekt och inspekterat sina julklappar. Supermysigt och avkopplande.

Bilderna ifrån vår julafton får tala för sig själva...



Paketinspektion...






























Gammelfarmor Märta, Lija och N.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0