Gammelfarmor & Blomster


Lija med sin gammelfarmor Märta.



Lija myser i gammelfarmors knä när vi var där och fikade. Vi köpte med oss gott fikabröd och tulpaner efter promenaden som vi tog med oss. Hon tycker att det är jättespännande att komma bort och speja hemma hos någon annan. Hon vill ha nya intryck och stimulans hela tiden. Den nya grejen är ju som sagt att hon ska stå hela tiden. Hon spänner sig som en fiolsträng och visar att man ska hjälpa henne upp sedan står hon tills benen viker sig och så håller hon på så om och om igen. Därför var det så bra med halkstrumporna jag köpte, dom hjälper till lite.
Förövrigt så har nog magdropparna börjat verka nu. Hon har varit så lugn och tillfreds idag med så hoppas att dom gör henne gott så hon slipper magknip snuttan. Lija var söndagsfin och invigde sin nya klänning med cupcakes på, hon var så söt så.

Jag hittade två rosa handdukar till henne på Hemtex så att hon får egna. Ett badlakan och en liten mindre, 59 respektive 29 kronor. Så söta till både babysimmet och massagen. På affären fick det följa med en grön blomma till vardagsrummet och små drivhus med frön och jord som man bara behöver hälla vatten på för tio kronor styck. Jag köpte dom förra året med och de är superbra! Det går åt en del växter både på framsidan och baksidan till våren så det är lika bra att börja i god tid. Det blir ju dessutom mycket billigare att driva upp en del själv än att köpa färdiga plantor.
Köpte en rolig krydda till kyckling som smakar coca cola, ska bli kul att prova.





Far och dotter.

       


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0