Ooops she did it again...



Här har hon nyss tippat runt - hon ser så listig och nöjd ut.

Jag glömde berätta att hon vände sig igen igår - så det var andra gången gillt. Hon slösar inte på krafterna direkt men på skötbordet är det lätt hänt. Svårare på mjukare underlag men det kommer nog. Man vågar INTE lämna henne själv i soffan eller sängen nuförtiden inte. För det går fort när hon snurrar från rygg till mage, konstigt att hon inte gör det oftare bara.

Jag har sovit som en prinsessa inatt vilket måste betyda att Lija med har gjort det. Jag kröp över på N:s sida vid sex imorse så då fick både jag och Lija sova ifred och det gjorde susen.
Idag blir det hemmadag, vi behöver det och hemmet behöver det. Jag tror dessutom att Lija har en sådan tillväxtfas nu för hon vill ha mat hela tiden. Hon äter nästan en gång i timmen, minst varannan iallafall, så då är det lika bra att vara hemma.
Jag har nyss ätit havregrynsgröt med äppelmos, två grova smörgåsar med ost och Brämhults färskpressade apelsinjuice. Det är en perfekt start på dagen. Nu blir det en slät kopp kaffe, ja den blir slät bara för att kakförrådet är slut. Lija somnade nyss och vilar kanske en dryg timme.


Lija och N ur en annan vinkel igår när hon somnat. N är skyldig till fotbollsstrumporna. Ser ni vad hon kramar sin pappa?


Efter högljudda protester när jag flyttade henne till sängen somnade hon om lika tungt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0