Gårdagen med Lijas tågpremiärtur


Man blir sömnig av att skumpa fram på det här viset.

Vi hade en fantastisk dag igår. Tågresan gick strålande och det fanns massor av vänliga människor som hjälpte mig av och på med vagnen. För annars hade det blivit svårt, så man fick liksom jaga rätt på folk och ställa sig med dom innan. Men åka tåg var inte sista gången vi gjorde. På hemresan var hon vaken ett tag men låg bara och flinade och pratade med mig.
Lina och hennes pojkar mötte oss på stationen så gick vi hem till henne.Stannade på kondiset och köpte semlor. Dom har köpt ett helt underbart, lantligt hus från 1930 talet. Mycket vitt, vinklar och vråer. Lina fixade lunch, kycklinggryta och ris, vi fikade och busade med barnen. Lija var snäll och glad hela dagen. Verkade tycka att det var jätteroligt med miljöombyte och att prova någon annans babygym och leksaker. Vi kom inte hem förrän klockan sju igår kväll så jag orkade inte mycket mer än att fixa middag och kolla på Made in Sweden sedan damp vi i säng hela bunten.
Tack vännen för en underbar dag!

Idag på eftermiddagen ska vi iväg på babymassage. Det ska bli spännande! Superbra pris är det på det i våran kommun, fem gånger kostar 100 spänn! I Stockholm till exempel går fem gånger loss på 1000 kronor så det är lite skillnad.
Jag anmälde oss också till babyrytmik på tisdagar. Sjunga,tralla och klinka - blir nog skoj! Så nu är kalendern fulltecknad framöver.


Lija åker tåg.

       
Linas fina hus.


Lina med sin äldste son Leo.


Lija lånar Joars Tummengym.

           


Joar och Lija spanar in varandra.

           


Dags att åka hem.



Kommentarer
Postat av: Josefine

Vad många härliga bilder!

2009-01-29 @ 16:20:24
URL: http://blaeld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0