Linssoppa & Snöblask


Lija, Wincent, Samuel, Emilia och Tilde.

Nu är vi hemma i värmen. Lija vilar efter en fullspäckad dag med sina bebbepolare. Vi började med en promenad i snöblasket. Det blev ungefär en timme sedan gav vi upp och gick hem till Camilla och Wincent för att äta lunch. Kristina slängde ihop en linssoppa med bland annat spenat, krossade tomater och vitlök i - nyttigt värre och supergott. Så hädanefter kör vi luncher på våra dejter istället för massa fikabröd. Vi snackade massa strunt som vanligt och tiden flög iväg. Det är alltid så himla trevligt när vi ses och man har så mycket att prata om. Vi byter erfarenheter med varandra och bubblar om allt mellan himmel och jord blandat med bebisjoller. Lija är utmattad och nöjd nu och sussar sött här bredvid mig. Hon gillar verkligen alla dessa nya intryck, liv och rörelse verkar bara vara nyttigt och hon är så tillfreds när vi kommer hem.
Nu ska vi strax mumsa på hemgjorda hamburgare. Sedan blir de det obligatoriska kvällsbadet för mig och Lija - kvällens höjdpunkt.


Lija och lååånga Wincent.


Samuel, Emilia och Tilde.


Den nyttiga soppan. Kanske inte ser mycket ut för världen men den var supergod!


Maritha & Emilia och Therese & Tilde.


Maritha & Emilia.


Kommentarer
Postat av: veronica

Hej!!!

fick en ide, ni är ju en del mammor, skulle det finnas intresse att jag kommer till er en dag och ni får göra massage och eller manikyr och nagelvård.

Så kan ni äta lunch ihop och passa varandras barn när man får behandling. vilken ide, ni småbarns föräldrar behöver ju verkligen ta hand om er.

Vad skulle passa bättre än tex en ryggmassag 20 min.

lägg fram förslag hos vännerna och återkom...

ta hand om er....

2009-01-21 @ 23:28:43
URL: http://www.nagelkojan.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0