Liten idag

Dagen idag har ägnats åt att vila,vila och vila. Var i stort behov av sömn kände jag så det har varit skönt. Nu har jag och Lija nyss badat tillsammans - samma procedur varje kväll. Tänkte vi skulle smyga upp och lägga oss igen nu. Lika bra att passa på medans hon verkar sömnig nu.
Morgondagen innehåller besök på BVC, oh så spännande det ska bli att se om/hur mycket hon har vuxit. Sedan vill jag inte missa Blondinbella i Let´s Dance. Men nu sängen.



Pappa och Lija.

Så här gör hon nästan jämt - drar upp benen under sig som en liten ekorre. Så gullig så. Alltid när man bär henne eller när hon ligger på ens bröst så gör hon så här. Gissar att hon låg så här i magen när det var trångt så hon tycker fortfarande att det är så mysigt.
Dagens kläder är Lindex för hela slanten. Klänningen är så himla mjuk och mysig med en liten volang nertill. Nej just det - underbyxorna är inte Lindex utan PoP med volanger på rumpan.



Här ligger hon i sin säng på nedervåningen och tittar på sin favoritmobil och suger på handen. Hon vägrar ju att använda napp men handen duger bra i värsta fall. Mobilen fick hon av min " kusin " Jenny. Hon är helt begeistrad i den och har stirrat flera timmar på den vid det här laget. Mobilen kommer från Jabadabado. Tack Jenny!

Kommentarer
Postat av: Louise

Haha, vilken söt ställning hon har!



Hörselskydden finns på Claes Ohlsson för 69 pix!:)

2009-01-09 @ 09:39:10
URL: http://chiqquita.blogg.se/
Postat av: Annika

Åå den klänningen var jättefin!=)

2009-01-09 @ 10:33:49
URL: http://mrsbelestam.blogg.se/
Postat av: Jonna

Silken tjusig mobil,vi har en likadan ovanför skötbordet!

2009-01-09 @ 12:11:19
URL: http://navygirl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0