Nu har pappa varit i farten igen



Dagens outfit står pappa för idag. Pastellfärgade randiga kalasbyxor HM och en multirandig body från Polarn & Pyret. Inte så snyggt tycker mamma men skönt tycker Lija och pappa.

Här har det busats och tränats på förmiddagen. Lija vilar nu lite nap och N fixar och hamrar med något. Jag har precis käkat lite lunch - ravioli från Lidl som för övrigt är världens godaste - med vitkålssallad till och färskpressad blodapelsinjuice. Juicen är också den från Lidl och supersöt och god.
Nu ska jag ta en kopp kaffe sedan tänkte jag gå till affären och handla lite sådant som tagit slut i skåpen. Men det verkar kallt ute idag. Mössan får allt åka på.

Jag provade att ha Lija i babygymet på förmiddagen. Hon tyckte det var kul en liten stund men tröttnade ganska fort om inte jag joxade med henne. Det var otroligt nära att hon vände sig från mage till rygg när hon låg där och stretchade. Snart så...
Men hon är fortfarande något för liten för att uppskatta det tycker jag. En liten stund varje dag är nog bra så får hon träna sin lilla nacke och bli ännu starkare.
Kaffe var det, har äntligen börjat tycka om det sedan graviditeten - tänk så gott det är med en liten bit choklad till eller allra helst en bit av Leilas Rocky road!



   

Kommentarer
Postat av: Annika

Hahaha! Han tyckte nog han matchade bra när båda delarna var randiga=)För övrigt tycker jag Lija ser ut att tänka:"Men mamma...kan jag verkligen ha detta på mig?"

2009-01-05 @ 15:27:54
Postat av: Mandy & lille Vincent

Tack själv för kommentaren!:)

Haha ja det kan bli lite tokigt ibland när papporna är i farten..;)

Men lika söt för det..:)

2009-01-05 @ 17:36:51
URL: http://mandyyy.blogg.se/
Postat av: malinsmix.blogg.se

Haha vilken mix:)



söt bebbe!

jag vet ej, ammar ej så det kan ej vara orsaken till att jag går ner.. haha... jag stressar väl bara på som vanligt.:P

2009-01-05 @ 19:08:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0