Pappa har klätt på Lija



Så här kan det se ut då N klätt på Lija. Kolla varianten med strumporna - fotbollsplanen nästa!
Han påstår att det är för att de inte ska åka av. Hm..det gör de nog inte i första taget.

Natten till idag sov Lija fyra och en halv timme i sträck utan att vakna för att äta eller gosa. Det har inte hänt sedan första natten på BB. Dessutom somnade hon själv i sin egen säng och låg inte och trängdes med mig. Det var helt underbart och för första gången på länge så  såg jag inte ut som en tvättbjörn under ögonen då jag tittade mig i spegeln. Hade hoppats på att det blivit en vana men som det ser ut just nu så var det nog en engångsföreteelse. För nu är Snorklan pigg som bara den och ligger och snackar med pappa. Hon har bökat runt och busat och haft svårt att komma till ro men efter ett nedsläpp i blöjan så har hon lugnat ner sig lite och kanske kan somna snart.
Vi kan behöva sova så att inte förkylningen eskalerar.

Idag har vi varit så lata och bara myst i soffan, sovit när vi känt för det, busat och druckit te. Snart är det ju slut på semester, ledighet och röda dagar - på både gott och ont. Det är ganska skönt med rutiner och ordning och reda med.
Men den tid som är kvar får man ta tillvara på och mysa järnet när man är båda två hemma. Det har underlättat otroligt för mig och har varit så skönt att vara båda hemma. Och inte minst av allt så har det varit otroligt härligt för N och för Lija att ha pappa hemma. Tycker att både pappa och mamma skulle kunna vara hemma mer samtidigt med föräldrapenning - varför kan man inte få bestämma  själv hur man vill göra?


Lija koncentrerar sig på pappa och skallran. Kolla blicken!


En välgödd katt ligger och grillar upp sig vid elementet i hallen.


Kommentarer
Postat av: Annika

Haha..ja killar kan;-)

Shysst pose katten har..Är det grävling?asg

2009-01-04 @ 10:21:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0