Presenter



Anna
hade inte bara med sig två stora kartonger med fina kläder utan även två paket till Lija. De innehöll två plagg med favoriten Hello Kitty. Velourdressen invigs redan idag!

Idag har det varit lite kinkigt, man kan inte vara på topp jämt. Jag har gungat och vaggat henne till sömns så nu hoppas jag att hon får sova en liten stund. Jag tycker att hon känns lite varm - får kanske ta tempen efter hennes nap om hon inte är piggare då.
Mina planer för dagen var att  städa ut julen, granen är helt död nu. Vi får se om det hinns med idag eller om det får bli imorgon. De svarta och vita stjärnorna i fönstrena får däremot vara kvar ett tag.  Huvudsaken är att min lilla Snorkla mår bra och inte är sjuk. Så idag får hon all min uppmärksamhet, får hon varje dag iochförsig.

N installerar Windows XP i min nya leksak istället för Linux som det var med då man köpte den. Det var ingen stilmässig höjdare direkt...


Kommentarer
Postat av: Annika

en sådan dress har Cindra med i stl 68. Hon fick den när hon var en månad av sin faster=) Tror det är en pyjamas va? Har sett såna hänga på pyjamasstället på HM nämligen men är lite osäker....

2009-01-11 @ 17:04:55
URL: http://mrsbelestam.blogg.se/
Postat av: Emma

Nja jag tycker nog mer att den passar som en dagdress faktiskt eftersom den är i velour och ganska tjock. Här blir det för varmt med den på natten. Fast det kanske är en pyjamas;)

2009-01-11 @ 17:16:08
URL: http://livetmedlija.blogg.se/
Postat av: Annika

Mm..tycker åxå den passar mer som dress än pyjamas..därför jag blev så osäker när dem hängde vid pyjamasarna=)Kanske är valfritt;-)

2009-01-11 @ 17:56:33
URL: http://mrsbelestam.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0