Räddare i nöden


Så här ser det ut hemma hos oss när Lija är vaken och jag måste röra på mig i lägenheten. Det gäller även när jag ska gå på toa till exempel - lilla mammagrisen. Babybjörnen är räddaren för mig. Det känns inte att hon väger minst sex kilo när jag har den heller. Vi har använt den ända sedan vi kom hem ifrån BB. Hon var ju så pass stor att vi kunde börja använda den direkt. De måste väga minst 3500 gram och vara minst 53 cm långa och Lija vägde ju 4090 gram och mätte just 53 cm. Så hon är van vid den och somnar nio av tio gånger när hon åker i den. Den är också helt perfekt att ha med sig som komplement till vagnen när man är ute. Blir hon gnällig och vill komma upp så kan hon åka i den, bra tips när man ska till gallerior eller liknande. Blir ju lite bylsigt ute med overall och så men till våren så funkar ju det med.

En tjej från mammagruppen messa nyss och fråga om vi skulle med på promenad men då hade Lija precis somnat efter att ha vart vaken hela förmiddagen så vi hoppade över det. Typiskt, men det blir ju promenad imorgon då vi ska träffas allihopa. Nu kommer snart N -vi längtar båda två!



Djuren lever farligt nuförtiden. Elefanten är hon mest intresserad av och de kör " Arga leken " varenda dag. Idag har hon sin SVEA dress på sig och bruna strumpor från Lindex.


Kommentarer
Postat av: Erika

jasså, nej detinfon har stått där länge... vi har bott här sen aug 2007 (tror dte vra augusti, dåligt minne, hahha!) vart bodde ni här då? använde också våran babybjörn flitigt när lillan var liten, perfekt då tyckte jag med

2009-01-19 @ 23:29:05
URL: http://onechicmama.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0