Uppe med Tuppen


Inte riktigt men nästan. Lija somnade klockan tolv igår och sov i sin säng fram till halv fem då hon var hungrig och fick ligga kvar hos mig sedan. Vi vaknade vid halv elva idag och det är rekordtidigt för att vara oss. Så idag kanske vi kommer ut på en liten promenad innan solen gått ner. Jag hoppas verkligen att hon håller på att vända tillbaka dygnet. Det kan ju ändras fort igen men ett tag nu vore det skönt att få sova på nätterna och vara vaken på dagarna och inte tvärtom.

Granen dansades ju ut häromdagen så idag väntar lite städning och att eventuellt ta bort stjärnorna i fönstrena och bära ner julkartongerna i förrådet. Eller ja det får N göra men jag ska ställa iordning dem åt honom iallafall. Lite städning på det sen hinner vi nog inte mycket mer idag om ens det. Det viktigaste idag blir att komma ut på promenaden så nu ska vi göra oss iordning här.

På bilden ovan slaskar Lija på tummen/handen ( och stirrar på stjärnan i fönstret ). Hon vägrar fortfarande använda napp. Vi har slutat att prova om hon vill ha den nu för hon vill helt enkelt inte. Hon tycker däremot om att joxa och gosa med en liten snuttetrasa som vi har. Jag använde inte heller napp utan sög på tummen och hade en snuttetrasa eller " nunen " som den kallades. Vi får väl se om det blir tummen eller inget alls. Svårare att vänja av henne med att suga på tummen sedan bara. Nappen hade ju varit bra som en ljuddämpare ibland också. Men men - det är Lija som bestämmer - än så länge.


Granen innan vi tog ut den. Man kan säga att det var hög tid för det.

Kommentarer
Postat av: Annika

Hahaha!!!Fick den inget vatten??asg

2009-01-15 @ 12:11:50
URL: http://mrsbelestam.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0