Beach 09 premiär



Liten i parken idag. Tittar självklart på alla barnen som skuttar omkring och längtar tills hon själv kan göra detsamma.





Vi tajmade in ett besök i lekparken precis emellan skurarna. Medans vi var ute så sken solen och det var riktigt hett. Precis när vi kom innanför dörren så vräkte regnet ner och det mullrade en bit bort.

 Lija var så trött när vi gick ifrån parken att hon somnade mot N:s axel gång på gång. Vi tog upp henne när hon höll på att somna i vagnen så vi skulle slippa väcka henne efter fem minuter när vi var hemma. Men hon var tydligen så trött efter allt spring i parken så hon skulle sova mot hans axel när vi gick.

Väl hemma så somnade hon gott i sängen och vi käkade lunch. Vädret klarnade upp igen och vi åkte iväg till ett badställe alldeles här i närheten. Det blev även strandpremiär för Lijas del. Hon blev alldeles till sig när hon såg vattnet och skulle direkt ner dit och plaska. Helst ville hon sätta sig ner men det var lite för kallt för ett helkroppsbad denna onsdag.

Massor av andra barn, en galen svan och massa, massa mer att titta på och Lijas lycka var total.
Vi fikade i gräset på stranden innan vi begav oss hemåt. N lagade kalasgod lasagne som jag nu har förätit mig på och toppat med en skål chokladglass och jordgubbar. Life is good!









Den lilla piraten. Bryggorna gungade som bara den utav vågorna men det brydde hon sig inte ett dugg om.





Den enorma svanen som skulle göra oss sällskap mitt i fikat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0