På sparlåga



Bloggen
kommer att gå lite på sparlåga nu under semestern, vilket ni säkert förstår. Jag kommer att blogga när jag känner för det och kanske inte varje dag. Men jag kommer säkerligen inte kunna låta bli, så något inlägg per dag kommer det nog att dyka upp.

Underbart att ha N hemma och lika underbart är det svalare vädret som råder nu. Det var verkligen välbehövligt, både för människor och naturen. Det är så torrt ute att det nästan liknar höst.

Tanken är att slappa och bara vara denna första semestervecka, få lite ordning på rutiner som vi inte riktigt orkat ta tag i innan och så. Igår kväll bokade vi dock Gotlandsfärjan så som det ser ut nu blir det en dryg vecka på Fårö.

Idag var vi till lekparken, där var det en hel del föräldrar och barn. Lija var alldeles salig och fascinerad av alla barnen som sprang omkring och hoppade runt. Hon skulle gå efter dom hela tiden och knatade bra många babykilometrar innan benen sa ifrån. Dagens höjdpunkt enligt Lija. Hon ville inte gå därifrån utan vred sig som en mask i vagnen. Det får bli en favorit i repris imorgon med andra ord.

På eftermiddagen kom N på den briljanta idèn att gåträna med henne i hoppgungan. Lysande, för på det viset fick hon träna att gå omkring hemma utan stöd. Han höll den alltså spänd ovanför henne så gick hon omkring helt nöjd.





Det är så spännande med andra barn.





Balansgång.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0