Happy strandflicka



Hjärtat
somnade lite tidigare än vanligt ikväll. Hon var så trött efter dagens aktiviteter och ett kvällsbesök hos sin gammelfarmor.

På eftermiddagen åkte vi till ett naturreservat här i närheten. Lija och N plaskade i vattenbrynet, han fick hålla henne hårt för hon vill både sätta sig ner och springa iväg rakt ut i vattnet. Men riktigt så varmt så det passade sig med ett helkroppsbad var det inte idag. Vi fick en härlig skogspromenad i eftermiddagssolen.

VI kom alldeles nyss hem ifrån Lijas gammelfarmor. Vi tog en kopp kvällskaffe där och Lija promenerade hela hennes lägenhet runt ungefär 50 gånger. Inspekterade varenda liten pryl noga men sprang mest ut i köket för att titta på klockan hela tiden.
Vi har ju lärt henne ordet klocka, så direkt när vi sa det så styrde hon genast stegen mot köket och klockan och skrattade gott åt att hon förstod vad vi pratade om.

Nästa vecka ska vi åka till Nordens största djurpark -  Kolmården och bo på herrgårdshotell och ha det bra. Hotellet har även ett spa så baddräkten åker med för eventuella välgörande dopp.
På kvällen serveras det grillbuffè på terrassen med alla möjliga olika sorters kött, färska skaldjur, kyckling och massor av tillbehör.
 Lite kuriosa kan vara att prinsesstårtan och prinsessornas kokbok härstammar ifrån stället som heter Villa Fridhem. Vi kommer nog att bo kungligt Lijas första vistelse på hotell.








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0