Gårdagen





Lija leker på BVC. Telefonen är favoriten och det är samma på öppna förskolan så en sådan vill hon nog ha.

Vilket väder vi har fått! Nu är det verkligen sommar.

Gårdagen ägnades åt BVC besök samt lite andra nyttogörmål såsom att handla, posta brev, apoteket med mera. Vi var ute nästan hela eftermiddagen men Lija diggar inte värmen riktigt. Hon blir ganska matt och törstig och skiner upp när vi kommer hem. Men det blir man ju själv med så det är inte så konstigt. Vi får vara ute med måtta, hemma har vi svalt och skönt på nedervåningen.

BVC besöket gick utmärkt, vi pratade allmänt omkring mat, sömn med mera. Jag fick mycket och användbar information och för första gången på länge kändes besöket där givande. Hon tog sig tid och lyssnade och kom med anpassade råd och tips. De var för övrigt en ny distriktsköterska jag hade och jag hoppas att vi får fortsätta gå hos henne.

Lija ratar ju den vanliga maten nu för tiden så vi pratade en hel del omkring det. Hon sa att Lija förmodligen är en väldigt bestämd och medveten liten fröken som helt enkelt inte bara "hänger på" och gapar när maten kommer. Utan hon är smart och vet vad det finns för andra, för henne, bättre alternativ. Så då förstår hon att hon kan vänta på det istället. Men nu har jag fått lite mer kött på benen och vet lite mer hur vi kan göra så det ska nog gå bättre.


Kommentarer
Postat av: Matilda 18år och snart 2barns mamma

Hihi, så söt!

Telefonen är en hit här med =) Hon har nästan en likadan, fast det är med knappar istället.

2009-06-23 @ 10:39:24
URL: http://majbebis08.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0