Grattis Mormor på din födelsedag!



Idag fyller Lijas mormor år, grattis grattis!

Vi beslutade oss för att inte åka och hälsa på tyvärr då det skulle bli alldeles för varmt för liten att sitta i bilen 45 minuter enkel resa. Det är förresten för hett för henne, och oss, att vara ute idag överhuvudtaget. Vi var ute en stund på eftermiddagen men Lija blev bara matt och hängig. Hon tyckte att det var superjobbigt och ville bara dricka vatten.
När vi kom hem igen fick hon massor av ny energi av ett svalkande dopp på balkongen. Hon har så gott som bott i poolen de senaste dagarna.

Nej det är skönare att hålla sig inne sådana här dagar, vi har åtminstone hyfsat svalt inne i jämförelse mot utomhus. De kan bli så fort uttorkade de här små och stranden känns det inte som att hon får så mycket glädje utav eftersom att det är för kallt i vattnet för henne. Det är inte det lättaste att få henne att sitta stilla på en filt i skuggan direkt heller.

Hon trivs att vara hemma i svalkan och få både mammas och pappas uppmärksamhet. Nu ska hon bara gå, gå och gå med stöd genom att hon håller i våra händer. Hon har inte armarna ovanför huvudet och håller i våra utan hon vill ha dom rakt ner så håller hon i våra händer och stödjer sig liksom på underarmarna. Hon tar stora kliv och halvspringer emellanåt. Ja det går undan helt enkelt...



Mycket badbilder blir det men det är ju också det hon gör mest hela tiden.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0