Måndagsstatus



God grekisk tallrik till middag igår kväll. N slet länge i köket och grillade och friterade. Han vet att jag älskar sådan här mat så det var gulligt. Svårt att urskilja maten men det är grillade färsspett, lammracks, tsatsiki, grillade grönsaker, fetaost och chiliröra, friterad klyftpotatis, saganaki, rucola och oliver.

Idag har sommaren verkligen kommit på allvar, underbart! Vi ska till BVC i eftermidag och passar på att stanna ute ett tag då och njuta av solen. Lija brukar däremot inte tycka att det är särskilt skönt med värmen men en liten stund ute ska nog gå bra. En sväng till lekparken och gunga blir nog uppskattat.

För övrigt är det bra, förutom Lijas hosta och snuva som fortfarande hänger kvar. Hon har väl dragits med det i en tre veckor nu om inte mer. Men det är inte så mycket att göra åt saken dessvärre. Hon sover bra om nätterna, hela nätterna nu den senaste veckan och det gör verkligen underverk för en trött mamma att få sova långa pass i ett sträck. Fortsätt gärna med det ett tag till hjärtat.

Imorgon ska vi eventuellt följa med Martiha och Emilia ut på golfbanan samt äta lunch på restaurangen där. Mysigt om det är likadant väder som idag. Jag är lite sugen på att prova på att spela golf också så det ska bli kul.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0