Utflykt till stan



Lija på pendeltåget in till stan i torsdags.

I torsdags åkte jag och Lija in till stan. Vi mötte upp pappa N som jobbade halvdag för att sedan åka och handla inför midsommar, precis som alla andra, så det slutade med att N drog iväg tidigt på Midsommaraftonsmorgonen och handlade istället.

Men iallafall så tog vi tåget in. Strosade runt på Östermalm, lunchade och handlade lite smått och gott. När N slutade åkte vi vidare till Barkarby. Vi skulle blanda annat handla en matstol på IKEA till Lija som vi ska ha stående på landet till henne när vi är där. Var in på Babyland och Toys r Us och handlade lite leksaker till Lija. Hon behöver lite mer pedagogiska och trixiga saker nu. Babyskallrorna och de mjuka sakerna har hon tröttnat på. Hittade en del bra faktiskt som blev väldigt uppskattat. Hon fick välja själv på affären och resultatet ser ni nedan, aktivitetsklossarna från Fisher Price.

Vi hade en jättemysig dag och Lija gillar att vara ute på språng och spana.





Lära gå vagn från BRIO med ställbart handtag samt bromsad.







Söta små badleksaker och en resesäng från BRIO.



Supersöta sandaler i skinn från Vincent. Jag köpte både blå och rosa till halva priset, 100:- paret!



Aktivitetsklossarna som hon själv valde. Hon blev helt tokig i dom och alldeles till sig, så dom kan jag verkligen rekommendera. Kostar 150:- på Toys r Us bland annat.



Mitt "hårknark", totalt beroendeframkallande produkt, samt ett nytt läppstift i en beige ton som är så snyggt på sommaren när man förhoppningsvis blir lite solbränd. Kommer från Make Up Store och färgen heter "Baby", 159:-. Dust it från Scwarzkopf 99:-.



Sen blev jag så trött så pappa fick springa in själv på IKEA och köpa stol.


Kommentarer
Postat av: Anette

Så mycket fin, bra och rolig shopping! Klart det tar på lillans krafter ;)

2009-06-22 @ 09:13:11
URL: http://nettansliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0