Impulsutflykt



Lija spanar in semesterutflykter på tåget.

Lija och jag kände oss rastlösa igår eftermiddag så efter att hon hade sovit sin eftermiddagsnap så hoppade vi på tåget in till stan. Vi åkte direkt till Östermalm, gick runt och strosade. Gick in på Fältöversten och shoppade lite på Polarn & Pyret och Intersport.

Vi handlade lite godsaker i matväg på Sabis som har ett lite större sortiment av delikatesser än ICA här i Bålsta. N mötte upp oss när han slutade så strosade vi vidare. Lija fick åka i selen med pappa och var överlycklig. Bubblade och jollrade och sprattlade som tokig i selen. Hon snackar med alla när vi är ute och lyckas fånga även de buttraste farbrödernas uppmärksamhet. Hjärtat vårt, lilla charmtrollet.

Lagom tills vi skulle med tåget hem så somnade hon och sov gott på resan. När vi kom hem så kastade vi oss direkt framför tvn och såg den otroligt spännande fotbollsmatchen. Vi slapp se England göra tre mål och kom in i matchen då Sverige började göra mål. Synd att dom inte vann, det hade dom varit värda.

Lija ville kliva upp redan halv åtta imorse, men vi drog på det till halv nio iallafall. Hon gillar att ligga kvar i sängen och gosa och greja lite på morgonen. Det tackar vi för.

N grejar i köket med örtfärsbiffar som vi ska grilla till lunch, Lija vilar och jag sitter på balkongen och knapprar. Vi ska ut och njuta solen så fort lillskrot vilat klart.



Pumaset 150:-!! ( 350:-).





Klassisk svart/vit klänning i ekologisk bomull, singoallamodell. Kostade 135:- tidigare 275:-.



Otroligt söt blus (som jag bloggat om  tidigare), rosa, gul och vit i strukturvävd bomull med puffärm. Nu kostar den 85:- istället för 175:-.





Fräsch vardagstop med rynkad ringning, 60 spänn, tidigare 125:-.



Tvåpack underbyxor att ha under klänningar dessa varma dagar då man ej vill ha något mer än en klänning till exempel, 35:- ( 75:- ).
Vita tights 85:- ( 125:- ). Väldigt användbart och precis vad jag har letat efter.




Jag bara måste visa en närbild på underbyxorna som är så söta med hjärtmönstret.

Kommentarer
Postat av: Anette

Härligt med spontan utflykt och så fina plagg du köpt, bra kap!

2009-06-28 @ 12:30:55
URL: http://nettansliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0