Vattkoppor i krokarna



Nyvaken liten skrutt.

Gårdagens lyxnatt byttes mot en riktig skrotnatt. Hostan är på väg att klinga av så inatt har den varit torr och retlig istället. Vaknat till och från av att den är så torr och jobbig att hon kräks, stackars lillgos. Så skönt att det är på väg att försvinna nu iallafall.

Vi kanske har vattkoppor att vänta oss istället. Emilia har fått cirka femtio blåsor idag och Lija och Emilia har ju umgåtts i precis samma kretsar den senaste tiden. Det kan ta ett par veckor från att man blir smittad tills att det blommar upp. Kanske har Lija redan haft det då jag upptäckte massa märkliga prickar på bröst, mage och i armhålorna förra veckan? När de är så här små så kan det tydligen vara väldigt lindrigt. Emilia var inte ett dugg påverkad allmänt. Det är nästan att föredra att hon får det nu som liten...

Minipigans avslutning blev alltså inte av för vår del idag. Dels för att det vräker ner regn utanför plus att hon fortfarande inte är helt hundra. Maritha och Emilia skulle givetvis inte gå heller. Tråkigt men man kan inte planera så långt i förväg med de här små liven.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0