Färdigsimmade





I väntan på plurret, trött tjej som inte vilade något innan idag.

            




Nu har vi däckat i soffan alla tre efter simningen, man blir trött av det även som mamma kan jag säga. Full koncentration, jobbigt för benen och klor i ögonen. Men roligt är det. Fast idag var Lija ganska trött eftersom att hon bara vilade tjugo minuter på förmiddagen men hon var glad ändå om än lite trött.
Det var en del förberedande övningar inför dyket nästa gång. Bland annat hällde vi vatten över huvudet på dom, inte med de små snälla strilarna utan nu var det en hel hink över huvudet. Dom fick också ligga på en madrass på rygg och flyta. Lija var inte så medgörlig idag utan ville mest göra på sitt vis och fräsa runt i badringen. Den stormtrivs hon i
 Idag var det första gången som hon var riktigt sprattlig i vattnet som dom äldre bebisarna. Hon gjorde kryprörelser i vattnet, upp med rumpan och tryckte ifrån med benen, förra gången tog hon ju simtag. Så hon har lite olika taktiker för att ta sig framåt. Hon är helt orädd och väldigt intresserad av den lila sälen Skrutten numera.
Nu sover hon gott sedan en timme tillbaka i sin säng här nere. Det tar på krafterna simningen, man blir helt slut som liten bebis. Jag ska passa på att ta ett bad och tvätta håret med mera. Kan behövas efter att ha simmat med tio bebisar. Det är så varmt där kursen hålls, i en rehabbassäng, så man eftersvettas efter att man duschat så man behöver duscha en gång till när man kommer hem.



Hälsar på sälen Skrutten Lutten Li.



Myspys och sjunger Blinka Lilla Stjärna.





Ryggövningar krävde mutor idag.



Gospaus efter en liten kallsup.

   



Full i bus i sin favoritring.

   



Inte bara en bad(bil)ring i vattnet....



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0