På utflykt till Västerås



Igår morse/förmiddag hoppade Lija och jag på tåget till min gamla hemstad Västerås. Vi handlade med oss tulpaner till Ankis mamma och lite kakor till oss. Lija sov hela tågresan och när vi kom fram så hämtade Ankis mamma oss. Lija satt snällt och fint i bilen och tittade på Tina som Ankis mamma heter. Vi möttes av en doft av nybakade moccarutor/kärleksmums, mitt favoritfika, och en glad liten söt Cindra och så snällaste Anki förstås!
Vi pratade , skrattade, fikade, åt , och hade det hur mysigt som helst.. Dagen bara flög iväg och jag tror aldrig att timmarna gått så fort. Supertrevligt var det och Tina var så schysst och servade oss med god mat, lasagne, fika och kaffe hela dagen. Inte var dag man är bortskämd med nylagad lunch direkt. Småtjejerna var så goa med varandra, Lija ville så gärna smaka på Cindra och Cindra var sugen på att luva Lija. Dom la absolut märke till varandra och det kommer bara bli roligare och roligare ju äldre dom blir när dom får mer utbyte av varandra.
Cindra var väldigt livlig och energisk. Ville röra på sig hela tiden och plockade och fixade med allt. Hon var så söt när hon fick syn på sin napp, sög tag i den och stoppade in den i munnen. Blev det fel håll så vände och trixade hon på den så att den hamnade rätt. Duktiga tjejen!
Båda tjejerna var otroligt snälla hela dagen och verkade uppskatta varandras sällskap. Lija sov inte mycket alls under dagen, hade ju fullt upp, så på vägen ner till tåget sa hon inte ett ljud och sedan somnade hon så fort hon hamnade i sin vagn som hon känner igen.
Tack Anki, Cindra och Tina för en toppenonsdag! Det måste vi göra om snart!



Lija trivdes i Ankis knä.



Ankis lillebror Tim var bästa på att roa tjejerna.





               

Tina bjöd på väldigt god lasagne.











Det ser ut som om att Cindra ger Lija ett tjuvnyp i sidan - " Vänta på mig"!









Lija var så trött i bilen till tåget.



Hejdå Vässe för denna gång.

Kommentarer
Postat av: Annika

Blev ju en hel del fina kort ju=) Gillar den i soffan och den när Cindra drar Lija i sidan..haha. Sötnosar!Tack själv! Supekul att du kom=)

2009-03-07 @ 10:03:40
URL: http://mrsbelestam.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0