Slutkörd



Vilken dag säger jag bara. Lija har inte varit riktigt i form idag, jag vet inte riktigt vad det är faktiskt. Kanske är det tänderna som spökar, kanske är hon trött, kanske har hon ont i magen eller kanske så är det ingenting utan det kanske bara är så här ibland. Ingenting har riktigt flytit på idag som det brukar. Hon har inte velat leka eller busa, inte velat sova och inte ens velat åka med mig eller N i selen som hon älskar. Hon har varit riktigt svår att tillfredsställa helt enkelt. Det enda som passade lilla fröken var att ligga tätt, tätt med mig i sängen och äta lite och till slut somna. Så äntligen sover hjärtat för i stort sett första gången idag, hoppas att hon får sova gott nu och inte behöver ha magknip som i natt.

Vi var till öppna förskolan och där var hon faktiskt på riktigt bra humör fast hon tacklade av på slutet eftersom att hon inte sovit något innan. Men hon tyckte det var roligt med dom andra och sken upp som en sol när pappa N kom dit. Det syntes att han var efterlängtad. Hon var kanske lite trött på mamma vid det laget.
 Nu tänker jag inte skriva mycket mer idag för nu måste jag släcka och koncentrera mig på att vila för blir det en likadan dag imorgon så behövs alla krafter. Nu blir det ju inte så, läs hoppas, men man får vara förberedd på allt. Vi har rytmik på schemat imorgon ifall lilla krabaten är på humör det vill säga.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0