Underbara unge



Så glad som hon är på bilden har hon varit precis hela dagen. Hon har varit sådär underbar och bara sprudlat av glädje och energi. Oh vilken underbar dag vi har haft, mammas älskade lilla hjärta. Jag önskar att hon fick må så här jämt. Jag blir ju dessutom på ett strålande humör och därmed en bättre och gladare mamma. Jag är väldigt övertygad om att det är magen som har varit en stor bov i dramat. För så tillfreds och go som hon har varit de två senaste dagarna vet jag knappt om jag sett henne. Tack vare smakportionerna med katrinplommon. Men jag ska väl inte ropa hej för det kan vända och ändras så fort har man ju lärt sig. Precis när man tror att man kommit på något eller tycker att man har bra rutiner så vänds allt upp och ner. Men jag tänker iallafall fortsätta att vara positiv och lycklig idag! För när Lija mår bra så mår jag ännu bättre.

Raringen sov ju tre och en halv timme efter lunch idag och när hon vaknat så gav vi oss ut ett tag i solen. De nya tiderna som har visat sig funka utomordentligt är att vi kliver upp mellan åtta och nio någon gång, busar och leker först i soffan och sedan på golvet medans jag äter frukost. Vid tolv ungefär så är det lunchdags för Lija och omkring klockan ett så går vi upp i sovrummet, kramas och myser och oftast somnar Lija då. Jag försöker att inte bära henne så mycket i selen som jag gjort tidigare, dels för att skona min rygg men också för att hon inte ska kunna ta små powernaps när hon hänger där min lilla kängurunge. För då är det klart att hon inte sover någon längre nap med välbehövlig djupsömn. Det verkar som att det fungerar, peppar peppar!

Åter till vår dag, vi gick ner till centrum och hämtade ut ett par paket. Bland annat Mini A Ture klänningen som verkligen är så underbar som jag hoppades på. Den är redan tvättad ikväll och ska invigas imorgon. Vi ska iväg till Stinsen, ett köpcentrum i Sollentuna, med ett par mammor från mammagruppen imorgon. Mysigt att spana runt lite och äta god lunch, kanske på den grekiska restaurangen som är så bra.
Sprang upp på Lindex en sväng och uppdaterade min underklädeslåda, givetvis hittade jag fina saker till Lija med. Så idag blev både hon och jag med vårjacka. Vi var nämligen förbi svärmor och köpte min kära jacka också. Fotar och visar min goding imorgon då den ska invigas, självklart är det en Molly, vad annars skulle jag ha förälskat mig i?



   

Superfin, lagomt retroäppelmönstrad jacka i swaggermodell. Med huva och äppelgrönt foder. Åh så fin den ska vara till hennes knallbå ögon. Lindex 179:-.



Vardagsbody på rea 19:- Lindex och så strumporna från NowaLi som fanns med i paketet med Mini A Tureklänningen. Bästa kvalitèn på dom med häftigt sköldpaddemönster och texten "Relax", 49:- för två.





Snyggaste klänningen från Mini A Ture. Finns hos Fridolina till halva priset ordinarie pris 549:-.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0