Fullt ös



Bustjej som stormtrivdes på öppna förskolan idag.

Idag har vi varit igång hela dagen ända sedan tidig morgon. Dagen startade med besök på bvc med sexmånaderskontroll samt vaccination. Det gick så bra som det bara kan göra, skrek till lite när dom stack henne men med lite kärlek så gick det fort över.

Lija fick massor av beröm för sina färdigheter både i att sitta och plocka med grejer. Sitta har hon ju i stort sett kunnat sedan hon var fem månader och det är tydligen tidigt. Läkaren tyckte också att hon har väldigt utvecklad finmotorik som han uttryckte det. Det tycker jag med för hon sitter ju och trixar och pillar med sina grejer hela tiden. Det är samma i gåstolen om hon hittar något efter vägen så är det en lång stunds undersökning med full koncentration som gäller. Hon slänger inte och bankar med grejerna utan plockar mer och försöker förstå vad det är.

Vikt 8800 gram, längd 72 och huvudomfång 42 centimeter så hon följer sin kurva perfekt. Lite över på allting men riktigt fint ser det ut. Så det var en mycket stolt mamma som gick därifrån.
Än så länge verkar hon inte påverkad av sprutorna så vi håller tummarna.

Efter bvc var vi hem en sväng och käkade lunch och Lija tog en liten nap. Mötte Maritha för att sedan traska vidare till öppna förskolan. Där var vi nog ett tjugotal barn idag och det var mysigt som vanligt.
Efter bus, lek och sång där så gick jag, Anna och Maritha på Lindex en sväng, lite smått och gott fick följa med hem. Det är svårt att låta bli.

Lija har ätit riktigt bra idag så nedtrappningen av amningen dagtid går bättre och bättre dag för dag. Det känns så himla bra. Jag trodde att det skulle bli svårare.



Sockersöt top med smock i ryggen och broderade axelband i storlek 92, kostar 79,50:-. Kan dom inte göra det i vuxenstorlekar också?



Tag 3 betala för 2, 69,50:-/per del. Leggings i storlek 92 samt ett fint A - linjeformat linne i storlek 86.

Kommentarer
Postat av: Linda

Vilka fina grejjer ;) Köpte likadana leggings och linne till Lydia igår. Supergulligt.

2009-05-28 @ 16:09:00
URL: http://lindaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0