Godnatt Pappa!



Hjärtat vräker ut sig i sängen bredvid mig just nu i skrivande stund, tack för det extra utrymmet pappa.

Idag har det varit full fart på ett roligt vis. Anki och Cindra kom med tåget från Linköping i eftermiddags så vi gick och mötte dom och lämpade av grejerna och sedan gick vi ner och handlade lite smått och gott till kvällen.
Småtjejerna somnade i stort sett samtidigt utan problem, någon liten omnattning Lija men i det stora hela bra. Dom har haft så roligt tillsammans och de har ett enormt utbyte av varandra som man först nu märker av. De har suttit tillsammans på golvet i soffan och lekt och lekt. Kikar intresserat på varandra hela tiden och blir lite avundsjuka på den andres leksaker hela tiden. Ett par gånger lutade dom sig fram emot varandra och liksom smakade på varandra, pussades tyckte vi mammor såklart.

Anki och jag har myst upp i soffan, käkat och bubblat en massa strunt som vi alltid gör. Supermysigt med en tjejkompis hemma, en tjejkompis som man kommer bra överens med, har liknande åsikter och värderingar med och det viktigaste av allt - som man kan vara sig själv med och bara hänga. Det är guld värt!



Tuff brud spexar lite innan vi gick till tågstationen.



Leksakskorgen är högvilt.



" Vad har du hittat för något spännande? "



När vi skulle gå ut från Lindex så upptäckte jag att Lija norpat åt sig en tunika! Nog för att den var fin men den var i största laget så den fick hon inte trots att den var rosa och fin.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0