Gos



Rafsar lite här....



.... och rafsar lite där.



Äppeljuice gillar ju jag!

Vi sov ganska länge idag med, till klockan nio ungefär. Låg sedan kvar och gosade en halvtimme, det är så mysigt att hon har börjat gilla det mer och mer och inte har så bråttom "iväg". Så då är det bara att passa på att gosa medans hon vill.
I övrigt har förmiddagen flytit på som vanligt med bus i soffan och spring i gåstolen. Hon fick alldeles nyss lunch och sedan sin favvoyoggi till efterrätt, den slukar hon i sig. Efter det blev hon så trött så trött så nu ligger hon och vilar.
 Det brukar vara i ganska exakt en halvtimme så man får skynda sig här nere om det är något man vill ha gjort för sedan är det fullt ös igen. Hon brukar vila en lite längre lur på eftermiddagen på cirka en timme. Så sammanlagt under dagen blir det oftast två timmar. Sedan sover hon bra om natten också, oftast 12 timmar. Vaknar ju till och äter ett par gånger men det märker jag knappt av längre.

Idag tänker vi bara vara hemma, det brukar bli ganska lagom att göra något varannan dag. Då hinner hon inte tröttna på att vara hemma och det blir inte för mycket ståhej heller. Jag har lite att pyssla med idag så det passar oss utmärkt att vädret inte är det bästa heller.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0